Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Kempeleen terveyskeskuksen ajanvaraus ja neuvonta palvelee jatkossa yhdessä puhelinnumerossa

Jaa

Kempeleen terveyskeskuksen puhelinpalvelu muuttuu 21.9.2023. Kiireetön ajanvaraus ja kiireellinen neuvonta palvelevat jatkossa yhdessä puhelinnumerossa.

Kempeleen terveyskeskuksen ajanvarauksen ja neuvonnan uusi puhelinnumero on 08 669 2700. Puhelu ohjautuu takaisinsoittojärjestelmään, josta asiakas valitsee omaan tilanteeseensa sopivan vaihtoehdon. 

Kempeleen terveyskeskuksen muut uudet puhelinnumerot


Kempeleen neuvolan uusi puhelinnumero on 08 669 2710.
Kempeleen hammashoitolan uusi puhelinnumero on 08 669 2711.

Vanhat asiakaspalvelunumerot toimivat vuoden 2023 loppuun asti. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johanna Riekki
Vastuuyksikköpäällikkö
Kempeleen terveyskeskuksen vastaanottotoiminta
johanna.riekki@pohde.fi
p. 040 704 8558

Kuvat

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Tulevaisuuslautakunta päätti turva-auttamispalvelun myöntämisen perusteista21.9.2023 12:55:19 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tulevaisuuslautakunta teki kokouksessaan 20.9. päätöksen turva-auttamispalvelun myöntämisen perusteista. Perusteet tulevat voimaan 1.11.2023 alkaen. Tuolloin myös jo palvelun piirissä oleville asiakkaille aletaan tehdä uudet palvelutarpeen arvioinnit uusien myöntämisen perusteiden mukaan. Näissä arvioinneissa huomioidaan, että Pohteelle on siirtynyt kunnilta ja kuntayhtymiltä vastaavia palveluita koskevia sopimuksia, jotka jatkuvat sellaisenaan sopimuksien päättymiseen saakka tai kunnes ne irtisanotaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme