Uudenmaan ELY-keskus

Nordbon sillan uusiminen Mäntsälän Nummisissa jatkuu lokakuun lopulle

Jaa

Nordbon tiellä (Mt 11708) uusitaan huonokuntoinen ja painorajoitettu Nordbon silta. Vanha silta on purettu ja uuden sillan alusrakenteet ovat pääosin valmiit. Materiaalien saatavuuden vuoksi sillan uusimisen aikataulu kuitenkin venyy lokakuun loppuun.

Nordbon silta.
Nordbon silta.

Alkuperäisen aikataulun mukaisesti uusi silta oli tarkoitus avata liikenteelle syyskuun loppuun mennessä. Materiaalien saatavuuteen liittyvien haasteiden vuoksi sillan uusimisen aikataulu on venynyt noin kuukaudella ja uusi silta avataan liikenteelle lokakuun loppuun mennessä.

Työn ajaksi siltapaikalle on rakennettu kevyelle liikenteelle väliaikainen kiertotie.

Siltatyön ajaksi Nordbon tien (tie 11708) ajoneuvoliikenne on katkaistu Pornaistentien ja Perhokujan välillä sijaitsevan Nordbon sillan kohdalta kesäkuun alkupuolella ja avataan liikenteelle viimeistään tiistaina 31.10.2023 kello 15.00. Ajoneuvoliikenne on ohjattu kiertotielle Helsingintien (tie 140), Mattilantien (tie 11729) ja Pornaistentien (tie 1494) kautta. Kiertotien pituus on noin 11,7 km.

Työn rakennuttajana toimii ELY-keskus. Urakoitsijana kohteissa toimii Tehan Oy ja urakan valvonnasta vastaa Siltainsinöörit TH Oy.

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Timo Repo, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 0295 021 338
Työmaapäällikkö Joonas Kähkönen, Tehan Oy, puh. 050 342 2555
Valvontakonsultti Timo Turunen, Siltainsinöörit TH Oy, puh. 045 126 9961

Kuvat

Nordbon silta.
Nordbon silta.
Lataa
Kartta kiertotiestä
Kartta kiertotiestä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme