Schneider Electric

Schneider Electric Finlandin Maaret Mickelsson ja Sanna Repo uusiin rooleihin

Jaa

Tiedote, 18.9.2023 – Schneider Electricin Home and Distribution -sähkötukkukanavan vetäjänä aloittaa Maaret Mickelsson 1.9.2023 alkaen. Mickelsson on työskennellyt Schneider Electricilla vuodesta 2008, ja vastannut viimeisimpänä tehtävänään Schneider Electricin energiatehokkuuden lisäämiseen tähtäävien ratkaisujen myynnistä nykyisille asiakkaille.

Pitkän työsuhteen myötä Mickelsson tuo uuteen rooliin merkittävää kokemusta myynnin, asiakkuuksien ja liiketoiminnan johtamisesta. Mickelsson seuraa tehtävässään Sanna Repoa, joka siirtyi kesäkuussa Digital Energy Offers and Solutions -tiimin vetäjäksi.

– On todella mielenkiintoista päästä 15 kiinteistöliiketoiminnan parissa vietetyn vuoden jälkeen tutustumaan Schneiderin tukkukanavatoimintaan. Otan innolla vastaan mahdollisuuden oppia uutta sekä ennen kaikkea odotan yhteistyötä kumppaneidemme sekä Schneider-tiimin kanssa, Mickelsson sanoo.

Sanna Repo vetämään Digital Energy Offers and Solutions -tiimiä

Aiemmin tukkukanavan vetäjänä toiminut Sanna Repo siirtyi kesäkuussa Digital Energy Offers and Solutions -tiimin vetäjäksi.

Repo on työskennellyt Schneider Electricillä vuodesta 2019, ja viimeisimpänä tehtävänään hän on vastannut tukkukanavan kehityksestä ja myynnin kasvattamisesta. Sanna on roolissaan vastannut myös suurimpien sähkötukkujen asiakkuuksista. Hänellä on pitkä kokemus IT-alalta, tukkumaailmasta, erilaisista asiantuntija- ja myyntirooleista sekä johtotason tehtävistä.

Odotan innolla uutta rooliani, tutustumista uusiin tiimiläisiin sekä liiketoiminnan kehittämistyön jatkamista osaavien asiantuntijoiden kanssa, Repo sanoo.

Lisätietoja:

Maaret Mickelsson, maaret.mickelsson@se.com
Sanna Repo, sanna.repo@se.com

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Täyden palvelun kulunvalvontaa Starkille9.11.2023 10:22:29 EET | Tiedote

Starkille Espoon Olariin toimitetussa kulunvalvontajärjestelmässä sekä järjestelmä että sen valvonta saadaan keskitetysti saman katon alta. Security Expert on pitkän elinkaaren kattava järjestelmä, jota on helppo laajentaa ja johon on mahdollista integroida lisätoimintoja. Tiedote, 9.11.2023 – Schneider Electric toimitti pitkäaikaisen asiakkaansa Starkin Espoon Olarin toimipisteeseen Security Expert -kulunvalvontajärjestelmän, joka korvasi vanhan Esmikko-kulunvalvonnan. Järjestelmällä on pitkä elinkaari, ja siihen on mahdollista integroida lisätoimintoja ajan kuluessa. Lisäksi jatkossa muidenkin toimipisteiden kulunvalvonta on mahdollista liittää samaan järjestelmään. Laaja liitettävyys ja oma valvontakeskus ovat korkean tason tietoturvan kanssa Security Expertin tärkeimmät ominaisuudet. – Kulunvalvonta pyörii Schneider Electricin eValvomossa, eli koko palvelun tekniikasta seurantaan saa saman katon alta. Voimme palvella Starkia ketterästi myös poikkeavina aukioloaikoina ja niiden ulko

Wiser siirtää kodit pörssisähköaikaan – tieto lisää säästöä11.10.2023 10:48:28 EEST | Tiedote

Kotitalouksien sähkönkulutuksen seurantaa ja ohjausta voidaan nyt automatisoida pörssisähkön hinnan mukaan. Schneider Electricin Wiser-älykotisarjaan saa seurannan suoraan Nordpoolin dataan. Wiser-älykotisarjaan tarvitaan vain PowerTag-energiamittari, jonka avulla seuranta ja ohjaus tapahtuu. PowerTagin avulla voidaan automatisoida sähkönkäytön minimointi kalliin sähkön aikana ja sähköhyödyn kerääminen edullisen sähkön aikana. Tiedote, 11.10.2023 – Energian hinnan heilahtelu aiheuttaa monelle pörssisähkön käyttäjälle vaikeuksia sähkönkäytön suunnittelussa. Schneider Electricin Wiser-älykotisarjan käyttäjälle on nyt luvassa helpotusta sähkönkäytön seurantaan ja mahdollisuus ottaa muuttuvista sähkön hinnoista hyöty irti. Markkinoilla ei toistaiseksi ole ollut tarjolla vastaavaa tuotetta, joka uniikilla tavalla pystyy hyödyntämään kotitalouksien tasolla sähkönkulutuksen seurannasta saatavaa dataa ja auttamaan sen avulla asiakasta löytämään halvimman mahdollisen sähkönkäytön tavat. Yksi li

Schneider Electric esittelee tulevaisuuden turvaratkaisuja FinnSec-messuilla 11.–12.10. Helsingin Messukeskuksessa – Älykkäämpiä turvaratkaisuja kiinteistöihin6.10.2023 13:43:05 EEST | Tiedote

Pohjoismaiden merkittävin turvallisuusalan tapahtuma FinnSec järjestetään 11.–12.10. Helsingin Messukeskuksessa. Schneider Electricin messuosastolla pääset tutustumaan kiinteistöjen älykkäisiin ja integroituihin turvaratkaisuihin, joita ovat: EcoStruxure Building Operation: Kiinteistön IoT-alusta, jonka saumaton yhteistyö eri järjestelmien välillä varmistaa käyttäjien turvallisuuden EcoStruxure Fire Expert: Esmi Sense FDP -paloilmoitinkeskuksen etähallintapalvelu, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa ja helpottaa päivittäistä käyttöä EcoStruxure Security Expert: Kokonaisvaltainen kulunvalvontajärjestelmä, joka pitää huolen kiinteistösi fyysisestä turvallisuudesta Exiway-turvavalaistussarja: Ensiesittelyssä Schneider Electricin turvavalo- ja poistumisopastejärjestelmät Uutuus: Pitkäikäiset ja helposti integroitavat turvavalaisimet Schneider Electric tuo uutena Suomeen Exiway-turvavalaisinratkaisut, jotka mahdollistavat turvallisen evakuoinnin vakavissa hätätilanteissa kaikenlaisissa sisät

Vaihtoehto perinteiselle PLC-ohjelmoinnille auttaa AFRY Finlandia kurkottamaan tulevaan26.9.2023 08:17:00 EEST | Tiedote

AFRY Finland toteutti automaatioprojektin Schneider Electricin EcoStruxure Automation Expert -automaatioalustalla, joka mahdollistaa valmistajariippumattoman automaation kehittämisen. Projektissa toteutettiin SCADA-näkymä ja tarvittava sovellus, jolla koneen toimintaa pystytään ohjaamaan ja valvomaan. Automation Expert sai AFRYlta kiitosta koodipuolen ja käyttöliittymän helposta yhdistettävyydestä. Euroopan johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö AFRY Finland toteutti ensimmäistä kertaa automaatioprojektin Schneider Electricin EcoStruxure Automation Expert -automaatioalustalla, joka mahdollistaa valmistajariippumattoman ja ohjelmistokeskeisen automaation kehittämisen. AFRYn tavoite on varautua automaatioalan tuleviin vaatimuksiin etsimällä vaihtoehtoja perinteiselle ohjelmoinnille. – Halusimme hyödyntää uuteen teknologiaan pohjautuvaa Automation Expertiä osana käytännön asiakasprojektia, jossa asiakkaalla on laitteelle selkeät jatkokehitystoiveet. Tämä oli meille hyvä tapa tutustua a

Uusi kuusiakselinen Lexium Cobot: yksinkertaisuutta, tuottavuutta ja turvallisuutta14.9.2023 11:47:08 EEST | Tiedote

Uusi Lexium Cobot on erittäin tehokas, edistyksellinen kuusiakselinen yhteistyörobotti, jonka avulla työntekijät voivat suorittaa raskaita, toistuvia tai monimutkaisia tehtäviä. Pienikokoinen Lexium Cobot on ainutlaatuisen helppo asentaa ja integroida täydelliseen robotiikkajärjestelmään. Intuitiivisen sovellusliittymän ansiosta käyttäjät voivat seurata, ohjelmoida ja käyttää Cobotia helposti esimerkiksi Android-tabletin kautta. Lexium Cobotin kaikkia ominaisuuksia pääsee hyödyntämään, kun toimintojen suunnittelussa käytetään Machine Expert Twin -ympäristöä. Ohjelman kehitys ja testaus virtuaalisessa ympäristössä nopeuttaa oleellisesti suunnittelusykliä, kun isommankin kappaletavaran käsittelyn osa-alueet on mahdollista testata yhtenä toimivana kokonaisuutena. Lexium Cobotit voivat toimia myös itsenäisissä kokoonpanoissa. Kompaktista koostaan huolimatta niillä on myös erinomainen kuorman nostokyky sekä monipuoliset ohjelmointivaihtoehdot. Lisätiedot: Heikki Hietanen Offer Manager: Mach

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme