Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry - Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC rf

KUTSU: SAK:laiset ammattiliitot tiedottavat järjestöllisistä toimista

Jaa

Median edustajat ovat tervetulleita kuulemaan, miten SAK ja sen jäsenliitot vastaavat Orpon-Purran hallituksen työntekijöihin kohdistuviin rajuihin leikkauksiin.

Kolmikantainen valmistelu on paljastunut näennäiseksi ja ennen vaaleja annetut lupaukset kohtuullisuudesta koskevat ainoastaan ylempiä tuloluokkia. 

Mediatilaisuus pidetään SAK:n toimistolla (Pitkänsillanranta 3) torstaina 21.9. kello 14.30–15.30.  

Paikalla ovat SAK:n hallituksen varapuheenjohtaja Katja Syvärinen, Palvelualojen ammattiliitto PAMin puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen, Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine ja Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n puheenjohtaja Ismo Kokko. 

Tilaisuuden voi striimata ja puheenjohtajia voi haastatella erikseen tilaisuuden jälkeen. 

Ilmoittaudu linkin kautta https://link.webropolsurveys.com/EP/DA06A8ED7217CEB7

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry - Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC rf

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme