Veikkaus Oy

Jokerissa kahden miljoonan voiton napanneen porukan jäsen: ”Herraisä, ei voi olla totta, voiko näin käydä?”

Jaa

Lauantai-Jokerin kierroksella 37/2023 osui päävoitto Euran R-Kioskilla laadittuun viiden osuuden porukkapeliin. Onnistuneen tuplauksen myötä voittosummaksi tuli yhteensä kaksi miljoonaa euroa.

Mojovan voiton tuonut Jokeri-rivi oli pelattu Loton yhteydessä. Jokaiselle porukan jäsenelle lähti 400 000 euron voittosumma. 

- Pistin aamulla vaimonkin puhelimesta katsomaan, että mitä siinä oikein lukee, kun omat silmät olivat vielä sen verran rähmässä, kertaa paikkakuntalainen mies voittonsa selviämisen hetkeä. 

Muutaman tarkastelun jälkeen oli uskottava, että voitto oli totta. 

- En ole oikein koskaan tuohon Jokeriin uskonut, että voiko siitä voittaa. Kioskilla käydessäni pohdin kahden lapun välillä ja meinasin jo jättää lapun ottamatta, kun siihen oli laitettu näitä Jokereita. Lottorivejä lapussa oli kuitenkin enemmän kuin toisessa ja siitä syystä tähän valintaan päädyin. Kannatti ja tuli oikein tuplatuuria, voittaja toteaa puhelimessa iloisella äänellä. 

Voittorahoille ei vielä voiton jälkeisenä sunnuntaina ollut tarkkaa kohdetta tiedossa, mutta voittaja kertoi rahojen olevan iso helpotus arjessa. 

-  Aina tähän mennessä olen toivonut, että tulisi vaikka tonni. Oli hyvä, että kaksi miljoonaa jakautui viidelle ja iloa tulee nyt monelle, se on paras asia tässä. Olisi toisaalta kiva tietää, keitä muut voittajat ovat, mutta pääasia, että voitto tuli. Toivotan oikein hyvää syksyä muille porukan voittajille ja olen oikein vilpittömän iloinen myös heidän puolestaan, että saatiin kaksi miljoonaa näin jaettua viiden onnellisen kesken, päättää paikkakuntalainen mies. 

Voitot varmasti talteen

Porukassa mukana ollut paikkakuntalainen nainen sai tiedon voiton suuruudesta, kun Veikkauksen onnittelupuhelu tavoitti voittajan sunnuntaina aamupäivällä kesken tiskaamisen. 

- Mies tuossa juuri katsoo tuota lappua ja sanoo, että siellä jotain olisi, mutta minä en uskonut. Istun jo valmiina tuolilla, joten kerro vaan uutiset, vastaa euralainen nainen puhelimeen. 

Kun voittosumman suuruus paljastuu voittajalle, tulee puhelimessa hetkeksi hiljaista. 

- Herraisä, ei voi olla totta, voiko näin käydä? Yleensä en ota lappua, jossa Jokeri on mukana, mutta nyt tuli otettua. Voi hyvänen aika sentään, tässä saa melkein sydärin, mutta kyllä tämän tiedon silti mielelläni otan vastaan, kiitos vaan kovasti. Mitäs nyt sitten tapahtuu, kyselee voitostaan hämmentynyt voittaja. 

Alkuhämmennyksestä toivuttuaan voittaja on tyytyväinen, että Veikkaus-korttia käyttäessä voitot saa varmasti talteen. 

- On hyvä, että nyt on tämä Veikkaus-kortti, jos kuponki vaikka menisi hukkaan, niin rahat tulee silti. Viimeisin voittoni ennen tätä oli vähän päälle euron ja sekin tuli talteen, vaikka lappua en tarkistanut, iloitsee euralainen voittaja. 

- Jokainen tavoitettu voittaja oli puhelimessa valtavan onnellinen voitostaan. Onnellisia ei oltu ainoastaan omasta puolesta, vaan myös muiden porukan jäsenien puolesta. Eräs voittajista totesikin, että Euran kaltaiselle pienellä paikkakunnalla kahden miljoonan voitto yhdelle voittajalle olisi jo liikaa. Onnea vielä kaikille viidelle voittajalle yhteisesti, toivottaa Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm.  

Euran R-Kioski ja Veikkaus juhlistavat voittoa voittokahveilla, jotka järjestetään R-Kioskilla (Satakunnankatu 26–28) lauantaina 30.9. klo 10 alkaen. Tarjoiluja riittää noin sadalle ensimmäiselle. 
 

Euralaiset poikkeuksellisen onnekkaita Jokerissa 

Euraan on osunut viimeisen 11 vuoden aikana kolme Jokerin päävoitto. Eurassa ollaan Jokerin suhteen poikkeuksellisen onnekkaita. 
 
- Eurassa pelataan Jokeria vain hieman keskimääräistä enemmän, eli euralaiset ovat erittäin onnekkaita.  Pelaamiseen suhteutettuna Euraan pitäisi osua Jokeri voitto vain noin kerran 70 vuoden aikana, asukasmäärään suhteutettuna noin kerran 100 vuodessa, kertoo Veikkauksen arvontapelien tuoteryhmäpäällikkö Juho Virnes

Suurimmat voitot Jokerista vuosien varrella

paikkakunta, päävoitto, kierros, peli 

1. Alajärvi, 5 milj. euroa, 52/2012, La-Jokeri 
2. Kouvola, 5 milj. euroa, 38/2014, La-Jokeri 
3. Rovaniemi, 3 milj. euroa, 35/2012, La-Jokeri 
4. Eura, 2 milj. euroa (Tuplaus, porukka) 37/2023 La-Jokeri 
4. Kajaani, 2 milj. euroa (Tuplaus), 28/2023, La-Jokeri 
4. Salo, 2 milj. euroa (Tuplaus, porukka), 23/2022, Pe-Jokeri 
4. Eura, Riihimäki, Joensuu, Säkylä ja Kaarina, 2 milj. euroa (Tuplaus, porukka), 49/2020, Pe-Jokeri 
4. Lahti, 2 milj. euroa (Tuplaus), 5/2019, Ke-Jokeri 
4. Nivala, 2 milj. euroa (Tuplaus), 12/2018, Ke-Jokeri 
4. Joensuu, 2 milj. euroa (Tuplaus), 33/2017, Ke-Jokeri 
4. Nivala, 2 milj. euroa (Tuplaus), 13/2017, Ke-Jokeri 
4. Varkaus, 2 milj. euroa (Tuplaus), 11/2017, Pe-Jokeri 
4. Lappeenranta, 2 milj. euroa (Tuplaus),  6/2017, La-Jokeri 
4. Oulu, 2 milj.euroa (Tuplaus), 28/2016, Ke-Jokeri 
4. Eura, 2 milj. euroa, 41/2012, Ke-Jokeri 
4. Oulainen, 2 milj. euroa, 29/2012, Ke-Jokeri 
4. Kuusamo, 2 milj. euroa, 14/2001, La-Jokeri 

Asiakkaiden paljon toivoma ominaisuus palaa porukkapeleihin  

Kuponkipelejä, kuten Lottoa, Jokeria ja Eurojackpotia, on viime toukokuusta lähtien voinut pelata vain tunnistautuneena. Muutoksen myötä myös porukkapelaaminen koki uudistuksia ja myyntipaikkojen porukkapelien kestopelaaminen päättyi.  

Asiakkaat toivoivat kestopelaamisen mahdollisuutta takaisin myyntipaikkojen porukkapeleihin ja toive päätettiin toteuttaa. Torstaista 21.9. alkaen Loton, Eurojackpotin, Vikingloton, Kenon ja Kaikki tai ei mitään -pelin porukkapelejä voi pelata jälleen myyntipaikoissa pelistä riippuen jopa 10 viikon kestopelinä. Myös Jokerin ja Lomatonnin pelaaminen kestopelinä onnistuu Loton, Eurojackpotin ja Vikingloton yhteydessä. 

- Porukkapelaaminen kestona tuo paljon toivottua helppoutta esimerkiksi työpaikkojen porukkapeleihin. Edelleen kuponkipelien ostaminen myyntipaikoissa edellyttää tunnistautumista jokaiselta porukan jäseneltä henkilökohtaisesti pelin ostohetkellä, mutta ensi torstaista lähtien esimerkiksi Loton voi tehdä kymmeneksi viikoksi kerrallaan, Sundholm kertoo. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Porukkapelien pelaaminen kestona myyntipaikoissa on pian taas mahdollista. 21.9. alkaen Loton, Eurojackpotin, Vikingloton, Kenon ja Kaikki tai ei mitään -pelin porukkapelejä voi pelata myyntipaikoissa pelistä riippuen jopa 10 viikon kestopelinä. Myös Jokerin ja Lomatonnin pelaaminen kestopelinä on mahdollista Loton, Eurojackpotin ja Vikingloton yhteydessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Vikingloton potissa 25 miljoonaa euroa – Toisen voittoluokankin potissa noin 2,4 miljoonaa27.11.2023 10:15:14 EET | Tiedote

Vikingloton potti on kohonnut maksimiinsa 25 miljoonaa euroa. Kierroksilla, joilla päävoiton laskennallinen jakosumma ylittää maksimipotin, siirtyy maksimin ylittävä osuus pelin toisen voittoluokan pottiin. Toisen voittoluokan potti on tällä viikolla jo noin 2,4 miljoonaa euroa. Viime keskiviikkona suomalainen nettipelaaja voitti 1,6 miljoonaa euroa toisen voittoluokan osumalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme