Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

Koutosen koulu Kannuksessa sai kielteisen suojelupäätöksen (Keski-Pohjanmaa)

Jaa

Etelä-Pohjanmaan elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on tehnyt 12.7.2023 rakennusperinnön suojelusta annetun lain perusteella kielteisen rakennussuojelupäätöksen, joka koskee vuonna 1935 rakennettua Koutosen koulua osoitteessa Siltakatu 1, Kannus.

Koutosen koulu Kannuksessa.
Koutosen koulu Kannuksessa.

ELY-keskus on asiasta antamassaan kielteisessä päätöksessä todennut, että Koutosen entisellä koulurakennuksella on paikallisesta kulttuuri- ja rakennushistoriallisesta arvoa, mutta kohde ei kuitenkaan riittävässä määrin täytä rakennusperinnön suojelemisesta annetun lain (498/2010) mukaisia suojeluedellytyksiä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Alueidenkäytön ryhmäpäällikkö Juhani Hallasmaa, puh. 0295 027 458

Kuvat

Koutosen koulu Kannuksessa.
Koutosen koulu Kannuksessa.
Lataa

Tietoa julkaisijasta

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten
Päätoimipaikka Seinäjoki: Alvar Aallon katu 8, PL 156
Vaasa: Wolffintie 35 | Kokkola: Pitkänsillankatu 15

0295 027 500
http://www.ely-keskus.fi/etela-pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on monialainen, alueellinen toimija. Haluamme edistää alueemme elinvoimaa, kestävää kasvua ja hyvää tulevaisuutta sekä hyvinvointia ja sisäistä turvallisuutta. Hoidamme elinkeinoihin, ympäristöön ja liikenteeseen liittyviä tehtäviä asiakkaidemme eli ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Teemme työtämme Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla ympäristö- ja liikenneasioissa.

ELY-keskusten valtakunnallisia tiedotteita voit lukea täältä: ELY-keskukset

NTM-centralen i Södra Österbotten är en branschövergripande, regional aktör. Vi vill främja livskraft, hållbar tillväxt, en god framtid samt välstånd och intern säkerhet i regionen. Vi sköter uppgifter i anslutning till näringslivet, miljön och trafiken för våra kunders, dvs. människors, företags och sammanslutningars bästa. Vi är verksamma utöver i Södra Österbotten även i Österbotten och Mellersta Österbotten i fråga om miljö- och trafikfrågor.

NTM-centralernas riksomfattande pressmeddelanden kan du läsa här: NTM-centralerna

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye