Veikkaus Oy

Eurojackpotista löytyi yksi täysosuma – arvo lähes 66 miljoonaa euroa

Jaa

Eurojackpotin tiistain arvonnasta kierroksella 38/2023 löytyi yksi ainokainen 5+2-tulos. Sen arvo on lähes 66 miljoonaa euroa.

Jättipotti tuli rivillä, jossa perusnumerot ovat 8, 18, 26, 38 ja 39. Tähtinumeroiksi arvottiin 4 ja 12.

Muutamaa kymppitonnia vaille 66 miljoonan euron arvoinen onnenrivi oli pelattu Saksassa.

5+1-tuloksia löytyi peräti 18 kappaletta. Yhden rivin arvo on 100 735 euroa. Niistä 16 oli pelattu Saksassa ja yhdet Hollannissa ja Tanskassa.

5+0-tuloksilla kuittaa saman summan, 100 735 euroa. Niitä löytyi neljä kappaletta, kolme Saksasta ja yksi Italiasta.

Suomen suurin voitto tuli 4+2-tuloksella, jonka arvo on 8239 euroa. Niitä löytyi yksi kappale.

Tämän viikon perjantaina Eurojackpotin täysosuman arvo on kymmenen miljoonaa euroa.

Tiistai-Jokerin oikea rivi on 6 6 1 8 3 5 8. Arvonnassa ei löytynyt täysosumia tai kuusi oikein -tuloksia.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Lissabon 92. Tonnin voittoja lähti jakoon neljä kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Vikingloton potissa 25 miljoonaa euroa – Toisen voittoluokankin potissa noin 2,4 miljoonaa27.11.2023 10:15:14 EET | Tiedote

Vikingloton potti on kohonnut maksimiinsa 25 miljoonaa euroa. Kierroksilla, joilla päävoiton laskennallinen jakosumma ylittää maksimipotin, siirtyy maksimin ylittävä osuus pelin toisen voittoluokan pottiin. Toisen voittoluokan potti on tällä viikolla jo noin 2,4 miljoonaa euroa. Viime keskiviikkona suomalainen nettipelaaja voitti 1,6 miljoonaa euroa toisen voittoluokan osumalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme