Kutsu medialle: Pohjoismainen imetyskonferenssi Hanasaaressa

Jaa

Hanasaaressa järjestetään 21.–22.9.2023 imetyskonferenssi, jossa keskitytään muun muassa imetyksen merkitykseen aikuisten terveydelle.

Konferenssin osallistujat edustavat monenlaisia ammattiryhmiä sairaanhoitajista, kätilöistä, lääkäreistä ja ravitsemusasiantuntijoista tutkijoihin ja terapeutteihin. 

”Maailman terveysjärjestö WHO:n vauvamyönteisyysohjelmassa on alusta alkaen tuettu ja edistetty imetystä synnytyssairaaloiden kautta. Ohjelma perustuu tieteelliseen tutkimukseen, jonka laatua valvotaan jatkuvasti”, kertoo ylihoitaja ja imetyskouluttaja Kirsi Otronen Helsingin kaupungilta.

Otrosen mukaan imetys tukee sekä vanhemmuutta että äidin varhaista vuorovaikutusta lapsen kanssa.

”Äidinmaito on optimaalista ravintoa lapselle. Siksi on tärkeää antaa imettäville äideille kaikki mahdollinen tuki”, Otronen sanoo.

Otrosen kanssa samoilla linjoilla on tohtori Jack Newman, yksi maailman johtavista imetysasiantuntijoista.

”Ilmaston lämpenemisen seurausten käydessä yhä ilmeisemmiksi keinotekoisen imetyksen kielteiset vaikutukset nousevat esiin, mutta asiaan kiinnitetään tällä hetkellä aivan liian vähän huomiota”, Jack Newman sanoo. 

Katso ohjelma täältä: https://www.hanaholmen.fi/event/the-nordic-breastfeeding-conference-2023/

Aika: 21.–22.9.2023

Paikka: Hanasaari, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Håkan Forsgård, hakan.forsgard@hanaholmen.fi, puh. +358 40 767 7373

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme