SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Prisma yhteistyöhön GoByBiken ja EpassiBIKEn kanssa – työsuhdepyörien myynti alkaa ja laajenee

Jaa

Työmatkapyöräily on helppo tapa kohottaa kuntoa ja liikkua ekologisesti. Verovapaa työsuhdepyöräetu mahdollistaa pyörän hankkimisen huokeampaan hintaan, ja nyt työsuhdepyörien myynti käynnistyy vaiheittain myös Prismoissa.

Sami Heiskanen

Työnantajan mahdollistama pyöräetu on työntekijälle tuloverovapaa luontoisetu 1200 euroon asti vuosittain. Se tarjoaa mahdollisuuden hankkia tavallisen tai sähköavusteisen polkupyörän (teho max 250 W, 25 km/h) ja säästää veroedun kautta keskimäärin 20–30 % pyörän hinnasta. Pyöräedulla on mahdollista hankkia myös tarvikkeita, kuten kypärä, lukko ja valot, jotka tekevät pyöräilystä entistä huolettomampaa ja turvallisempaa.

”Yhä useampi pyörä hankitaan nykyään työsuhde-edun kautta, ja me Prismassa haluamme palvella asiakkaitamme tälläkin saralla. Vahvuuksiamme pyöräkaupassa ovat erityisesti laajat aukioloajat sekä valikoima, josta löytyy vaihtoehtoja monissa eri hintaluokissa”, sanoo myyntipäällikkö Anu Keskinen S-ryhmän marketkaupasta.

S-ryhmän teettämän tuoreen asiakastutkimuksen* mukaan 21 % vastaajista, jotka aikovat ostaa uuden pyörän, aikovat hankkia sen pyöräedun avulla. Lisäksi tutkimuksesta käy ilmi, että hetkellä kiinnostavat erityisesti sähköavusteiset pyörät: 46 % suunnittelee ostavansa seuraavalla kerralla sähköpyörän.

“Sähköpyörien kauppa on käynyt Prismoissa hyvin, elokuussa myynti kasvoi 66 % verrattuna vuoden takaiseen”, Keskinen toteaa.

Työsuhdepyörien saatavuus omasta Prismasta kannattaa varmistaa aina suoraan myymälän henkilökunnalta, sillä palvelu laajenee myymälöihin vaiheittain. Prisman laajaan pyörävalikoimaan voi tutustua myös prisma.fi-verkkokaupan kautta.

“Tutkimme jatkuvasti asiakastarpeita ja myyntidataa, ja parannamme tarjoomaamme vastaamaan yhä osuvammin myös työsuhdepyöräilijöiden tarpeisiin”, Keskinen painottaa.

Asiakkaiden toivoma laajennus Prisman palveluvalikoimaan

Työnantajat tarjoavat työsuhdepyörää yleisimmin työnantajan valitseman leasing-palvelutarjoajan kautta. Oman työpaikan työsuhdepyöräedusta ja -käytännöistä kannattaa keskustella työnantajan kanssa. Työntekijä voi hankkia haluamansa pyörän suoraan pyöräliikkeestä, ja myyjä välittää tiedot hankittavasta pyörästä palveluntarjoajalle sopimusta varten. Pyörä maksetaan osissa kuukausipalkan yhteydessä.

Prisma aloittaa yhteistyön tässä vaiheessa kahden palveluntarjoajan, GoByBiken ja EpassiBIKEn, kanssa.

“Olemme erittäin tyytyväisiä tulevasta yhteistyöstä, jonka myötä GoByBiken ennestään laaja työsuhdepyöräkumppanien verkosto laajenee nyt myös Prisman myymälöihin. GoByBike haluaa kannustaa ihmisiä liikkumaan, ja mahdollistaa liikunnallinen elämäntapa yhä useammalle suomalaiselle. Prismojen kattava myymäläverkosto ja monipuolinen tuotevalikoima tukevat vahvasti tätä tavoitetta. Olemme innoissamme, että yhteistyön myötä Prisman asiakkailla on jatkossa mahdollisuus hyödyntää työnantajansa tarjoamaa pyöräetua, ja hankkia unelmiensa pyörä helposti jopa kauppareissun yhteydessä, kertoo GoByBiken perustaja Heikki Tiittanen.

Olemme erittäin iloisia, kun yhteistyömme SOK:n kanssa laajenee nyt myös kattamaan työsuhdepyörät. Asiakkaamme ja käyttäjämme ovat odottaneet Prisma-kauppojen lisäämistä Epassin verkostoon edun lanseeraamisesta saakka. Epassilla on erittäin laaja asiakaskunta ja käyttäjiä ympäri Suomen, ja Prismojen sijainnit täydentävät erinomaisesti Epassin pyöräetuverkostoa”, sanoo EPassi Finlandin maajohtaja Niklas Löfgren.

* S-ryhmän asiakastutkimus polkupyörien ostamisesta (elokuu 2023), n=2345, Feelback Group

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anu Keskinen, myyntipäällikkö, S-ryhmän marketkauppa, anu.keskinen@sok.fi, puh. 010 768 0304

Kuvat

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

​S-ryhmä on suomalaisten kotitalouksien omistama kaupparyhmä. S-ryhmän muodostavat 19 alueosuuskauppaa, SOK sekä niiden tytäryhtiöt. ​ Tarjoamme arjen palveluita päivittäistavarakaupassa, hotelleissa & ravintoloissa, tavarataloissa, liikennemyymälöissä, rautakaupassa ja oman pankkimme kautta. ​ Olemme suurin yksityinen työllistäjä Suomessa - meitä s-ryhmäläisiä on noin 40 000. Ilmastotavoitteemme ovat maan kunnianhimoisimmat, ja olemme Suomen suurin kotimaisen ja lähiruoan myyjä. Verojalanjälkemme on lähes 1,7 miljardia euroa, ja investoimme Suomeen vuosittain noin 500 miljoonaa euroa. ​​ #parempipaikkaelää

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

342 solpaneler, 18 geotermiska brunnar och 260 smarta hotellrum. Royal Hotel i Vasa moderniseras med fokus på energieffektivitet.28.11.2023 13:10:00 EET | Tiedote

Handelslaget KPO’s Original Sokos Hotel Royal i hjärtat av Vasa omvandlas som bäst till ett banbrytande hotell vad gäller energieffektivitet. Förändringen drivs med hjälp av innovativa tekniska lösningar skapade av lokala aktörer och egna energikällor bestående av bland annat bergvärme och solkraftverk. Hotellet kommer att förnyas och renoveras i etapper under 2023–2025. Hotellets 11 våningar höga torndel kommer att stå klar i februari 2024.

Tiedossa 342 aurinkopaneelia, 18 maalämpökaivoa ja 260 älykästä hotellihuonetta. Vaasan Royal-hotellia uudistetaan energiatehokkuus edellä.28.11.2023 13:10:00 EET | Tiedote

Vaasan keskustassa sijaitseva Osuuskauppa KPO:n hotelli Original Sokos Hotel Royal uudistuu parhaillaan energiatehokkuuden edelläkävijähotelliksi. Paikallisten yritysten luomat innovatiiviset teknologiaratkaisut ja omat energianlähteet kalliolämmöstä aurinkovoimalaan siivittävät muutokseen. Hotelli uudistetaan ja peruskorjataan vaiheittain vuosien 2023-2025 aikana. Helmikuussa 2024 valmistuu hotellin 11-kerroksinen torniosa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme