MessukeskusMessukeskus

Seikkailija Ruffe tuo Vene 24 Båt -messuille uusia tuulia

Jaa

Kari ”Ruffe” Nurmi on tunnettu meriseikkailija sekä veneilyn puolestapuhuja ja ympäristöstä huolehtija. Hänen erikoisia veneilytempauksia on vuosien varrella saatu seurata eri yhteyksissä. Helsingin kansainväliset venemessut Vene 24 Båt tarjoaa nyt paikan messualueen ohjelmapisteestä, Purjehdussatamasta, jonka ohjelman Ruffe kokoaa ja tuottaa. Odotettavissa on idearikasta ohjelmaa Vene 24 Båt -messuilla 9.–18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

”Venemessut on aina innostanut minua ja tapahtumalla onkin mielestäni tärkeä merkitys veneilyn ilosanoman esiintuojana. Siellä kohtaa samanhenkisiä ihmisiä, kuulee tarinoita suurista seikkailuista ja mielenkiintoisista veneilykokemuksista. Venemessut on osa suomalaista veneilykulttuuria. Helmikuu on oikea hetki siirtää ajatukset jo seuraavaan veneilykauteen ja aloittaa sen suunnittelu”, toteaa Ruffe. ”Veneily on antanut minulle paljon – sen avulla pääsee suuren luonnon äärelle ja paikkoihin, joita en muuten näkisi. Veneily on harrastus, jossa saa ikimuistoisia elämyksiä ja uusia kokemuksia. Vesillä kokee vapauden tunteen, jollaista on vaikea saavuttaa missään muualla.” 

Ruffe on tuttu näky venemessuilla. Hän on vuosittain ollut siellä kertomassa arktisista purjehduksista sekä erikoisista veneilyhankkeistaan, joista seuratuin on ollut Atlantin yli Itämerellä -purjehdus, joka oli noin kuukauden mittainen non-stop-avomeripurjehdus Itämerellä. Siitä kuultiin Vene 19 Båt -messuilla. Reissullaan Ruffe tahtoi tuoda esille Itämeren monipuolisuutta ja sitä, että siitä kannattaa pitää huolta. Viime kerralla venemessuilla nähtiin Suomen ensimmäinen kaislapurjevene, jonka Ruffe rakensi ja jolla purjehti kesällä 2021 Tallinnasta Helsinkiin. 

Venemessuille uutena ohjelmana Ruffe tuo mm. teemapäivän Kuvaaminen ja videotuotanto merellä. Hän on jo usean vuoden aikana vetänyt vastaavanlaisia koulutuksia, jotka ovat olleet suosittuja. Videoiden tekeminen ja jakaminen kiinnostaa kasvamassa määrin kaikenlaisia veneilijöitä. ”Uskon tämän olevan ohjelmaa, joka tuo paikalle sekä purjehtijoita että moottoriveneilijöitä”, toteaa Ruffe. Perinteiset avomeripurjehdus- ja valtameripurjehduspäivät järjestetään edelleen. Muiden ohjelmien suhteen Ruffe on vielä salamyhkäinen. Ne paljastetaan vasta joulu-tammikuussa.

Vuoden matkapurjehtijaksi vuonna 2018 valittu Ruffe on kokenut valtameripurjehtija, seikkailija ja omaperäisten veneily- ja luontohankkeiden tuottaja. Aikaisemmassa elämässään Kari Nurmi on toiminut peli- ja elokuvamaailmassa markkinointipäällikkönä. Vuonna 2013 hän teki elämänmuutoksen ja aloitti seikkailijan elämän ja toimii nykyään sisällöntuottajana.  Ennen kaikkea Ruffe on idearikas ja innostunut. Venemessuille hän haluaa tuoda lisää yllätyksellisyyttä ja elämyksiä laadukkaan ohjelman muodossa. Aikaisemmin Purjehdussataman ohjelman on tuottanut Samuli Leisti

Helsingin kansainväliset venemessut helmikuussa

Helsingin Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Vene 24 Båt Helsingin kansainväliset venemessut 9.–18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta.

Kuvia median käyttöön http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoja: Helsingin Messukeskus, viestinnän asiantuntija Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.comKari ”Ruffe” Nurmi, puh.040 505 4412, ruffe@ruffe.fi

www.venemessut.fi #venemessut

Seuraa venemessuja fb:ssa: https://www.facebook.com/venemessut

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Studiassa 2023 kohdattiin tulevaisuuden merkeissä ja tutustuttiin opintomahdollisuuksiin 13 400 nuoren voimin29.11.2023 17:30:00 EET | Tiedote

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia toi Helsingin Messukeskukseen kahden päivän aikana 13 400 uteliasta nuorta, jotka tutustuivat tulevaisuuden yli 130 näytteilleasettajan tarjoamiin opiskelu- ja uramahdollisuuksiin Suomessa ja maailmalla. Keskiviikkona kuultu Presidenttiehdokkaat grillissä -tentti herätti kiinnostusta ja sai ennätysyleisön. Studian järjestävät yhteistyössä Helsingin Messukeskus ja Suomen Lukiolaisten Liitto.

Atlantin ylittänyt Jari Saario veneineen Vene 24 Båt -messuilla29.11.2023 13:38:45 EET | Tiedote

Palomies, pelastussukeltaja Jari Saario teki vuonna 2023 ainutlaatuisen Atlantin valtameren ylityksen soutuveneellä kaksi kertaa. Matkaa seurattiin tammikuusta lokakuuhun suurella kiinnostuksella. Nyt Saario on kertomassa hurjasta reissustaan, sen haasteista ja huippuhetkistä venemessuilla. Saario tuo Vene 24 Båt -messuille 9. – 18.2.2024 Helsingin Messukeskukseen soutuveneensä, jossa vietti 178 vuorokautta ja jolla souti 11 800 km.

EMBARGO 28.11.2023 klo 12.30 Hausjärven lukio palkittiin Studia-messuilla kestävän kehityksen edistämisestä: ”Pienet lukiot voivat kääntää pienuuden voimavaraksi heikkouden sijaan”28.11.2023 12:30:00 EET | Tiedote

Suomen Lukiolaisten Liitto ja Helsingin Messukeskus myönsivät tänään avautuneilla Studia-messuilla 2000 euron arvoisen lukiolaisstipendin Hausjärven lukiolle. Vuonna 2023 stipendin myöntöperusteissa korostuivat opiskelijalähtöisesti koulussa tehdyt kestävyysinnovaatiot. Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 28.–29.11.2023 yhteistyössä Suomen Lukiolaisten liiton kanssa.

Studiassa 2023 kohtaavat tulevaisuuttaan suunnittelevat nuoret ja presidenttiehdokkaat27.11.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia tuo yhteen opintojaan suunnittelevat nuoret ja 130 vaihtoehtoja tarjoavaa näytteilleasettajaa sekä tarjoaa ajankohtaisen ohjelman. Keskiviikon 29.11. Presidenttiehdokkaat grillissä -keskustelussa ehdokkaat vastaavat Suomen Lukiolaisten Liiton kysymyksiin, miten he edistäisivät nuorille tärkeitä asioita. Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 28.–29.11.2023 yhteistyössä Suomen Lukiolaisten liiton kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme