Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Aluevaltuusto kokoontuu 26.9.2023

Jaa

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston seuraava kokous järjestetään tiistaina 26.9. kello 17.30 alkaen Dipolissa, Espoossa.

Aluevaltuusto käsittelee mm. seuraavat asiat:

  • Hyvinvointialueen osavuosikatsaus 1.1.-30.6.2023
  • Luottamushenkilövaihdokset ja täydennysvaalit
  • Vastaukset valtuustoaloitteisiin
  • Liikkumisreseptin käyttöönotto ja liikuntaneuvojien lisääminen henkilöstörakenteeseen hyvinvointi- ja terveyskeskuksissa
  • Ruotsin- ja suomenkielisten palvelujen on toimittava

Kokous on avoin ja sitä voi seurata suorana verkkolähetyksenä tai kokouksen jälkeen tallenteena hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Suorassa verkkolähetyksessä pilotoidaan reaaliaikaista tekstikäännöstä. Kun kokouksessa puhutaan suomeksi, tekstitys on ruotsiksi ja suomenkielisen puheen aikana käännös on ruotsiksi. Tekstikäännöksen toimivuutta arvioidaan syksyn aikana ja tehdään päätös mahdollisesta jatkosta.

Kokousaineistot:

Avainsanat

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Beslut om de strategiska principerna för upphandlingen av persontransporter13.11.2023 15:59:12 EET | Tiedote

Välfärdsområdesstyrelsen beslutade om de strategiska principerna för upphandlingen av persontransporter. Välfärdsområdet börjar konkurrensutsätta persontransporterna som en helhet. Som resultat av konkurrensutsättningen presenteras välfärdsområdet en framtida lösning för genomförande av persontransporter bestående av två modeller: en verksamhetsmodell som bygger på centraliserat ordnade transporter samt en portmonnämodell som bygger på omfattande valfrihet, där klienten vid behov kan använda kilometrar eller euro. Hemsjukhusfunktionerna i Lojo och Raseborg överförs till Västra Nylands välfärdsområde från och med den 1 januari 2024 enligt principerna för överföring av rörelse.

Henkilökuljetusten hankinnan strategiset periaatteet päätettiin13.11.2023 15:58:12 EET | Tiedote

Aluehallitus päätti henkilökuljetusten hankinnan strategisista periaatteista. Hyvinvointialue lähtee kilpailuttamaan henkilökuljetuksia kokonaisuutena. Kilpailutuksen tuloksena hyvinvointialueelle tulee tulevaisuudessa kaksi mallia sisältävä ratkaisu henkilökuljetusten toteutukseen: keskitetysti järjestettyihin kuljetuksiin perustuva toimintamalli sekä laajaan valinnanvapauteen perustuva kukkaromalli, jossa halutessaan asiakas käyttää kilometrejä tai euroja. Lohjan ja Raaseporin kotisairaalatoiminnot siirtyvät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle 1.1.2024 alkaen liikkeen luovutuksen periaattein.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme