Fiksuviini.fi

26.9 klo 8 Fiksuviini.fi paljastaa parhaimmat alennettujen hintojen viinilöydöt Alkon valikoimasta uutiskirjeiden tilaajille.

Jaa

Fiksuviini.fi palvelun hintarobotti seuraa Alkon hintojen muutoksia herkeämättä. Verkkopalvelu kertoo parhaiden alennettujen viinien hinnat ensimmäisenä uutiskirjeen kautta palvelua seuraaville henkilöille.

Viinien maahantuojat saavat muuttaa hintoja Alkossa kaksi kertaa vuodessa valikoimajaksojen muuttuessa. Nämä 2 päivää vuodessa ovat myös herkullisia mahdollisuuksia tehdä toinen toistaan parempia viinilöytöjä, sillä joka kerta hintojen muuttamisten yhteydessä useiden kymmenien viinien hinta laskee  1-40 prosentin välillä. Nämä alennukset jäävät kuluttajilta usein huomaamatta, koska valikoimassa on niin paljon tuotteita. Fiksuviini.fi on ratkaissut ongelman kehittämällä hintaseurantaohjelmiston sekä tavan kertoa parhaista löytöviineistä seuraajilleen uutiskirjeen, verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavoiden kautta.

"En voi paljastaa viinejä etukäteen mutta luvassa on todella hienoja löytöjä, erittäin klassisilta viinialueilta ympäri maailmaa, keskimäärin noin -25% alennuksilla. Osalla viineistä on todella rajattu saatavuus, joten ne tullaan myymään loppuun lähes minuuteissa uutiskirjeen julkaisun jälkeen. Niinpä onkin tärkeää tilata uutiskirjeemme, mikäli haluaa kuulla parhaimmista löydöistä aivan ensimmäisenä", toteaa Henry Johansson Fiksuviini.fi palvelun perustaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Fiksuviini.fi-palvelu etsii parhaimmat hinta-laatusuhteen viinit Alkon valikoimasta.Palvelu on suunniteltu suomalaisille kuluttajille, jotka arvostavat parempaa viinilaatua samaan hintaan.

Fiksuviini.fi julkaistiin tammikuussa 2021 – Facebookissa jaettavista viinivinkeistä on nopeasti kasvanut yksi Suomen suurimmista ja vaikuttavimmista viinimedioista yli 30.000 seuraajan muodossa. Autamme kuluttajia, tukemme maahantuojia ja vähennämme viinihävikkiä.

Olemme Alkosta riippumaton toimia, joka kuratoi Alkon valikoimaa, jotta kuluttajien olisi helpompi valita oikeat viinit.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fiksuviini.fi

Nämä Alkon tuotteet kallistuivat eniten syksyn 2023 aikana30.10.2023 08:00:00 EET | Uutinen

Hintojen nousuissa voimakkaimmat korotukset osuivat etenkin luksustuotteiden kategoriaan. Joissain tuotteissa korotukset olivat jopa 800 euroa. Tuotteiden hinnan korotukset olivat jopa 43 prosenttiyksikköä. Alkon reilun 18 000 tuotteen valikoimasta hintoja korotettiin noin 4150 tuotteen kohdalla. Poimimme kymmenen eniten hintojaan nostanutta väkevää alkoholijuomaa, sekä kymmenen eniten hintojaan nostanutta viiniä.

Próximo by Marques de Riscal huippulöytö grilliviiniksi!6.10.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Se maistuu Rioja Reservalta vaan ei ole, se on Proximó. Proximó on todellinen löytö Alkon espanjalaisten viinien valikoimasta. Raikas, maukas ja jo kolme vuotta pullossa kypsynyt viiniherkku Riojan huipputuottajalta. Kun vielä tietää, että huipputuottajan Rioja Reservat maksavat yleensä noin 20€ ja nyt saa lähes puolella hinnalla näin tasokkaan viiniin, huomaat että käsissäsi on todellinen löytö!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye