MySafety Oy

Mysafetyn uusi Tieturvavakuutus auttaa, kun automatka keskeytyy

Jaa

Suomalaiset ovat nyt yhä innokkaampia matkailemaan vapaa-ajallaan kotimaassa. Mysafetyn uusi Tieturvavakuutus auttaa autoilijoita äkillisissä ja odottamattomissa matkan keskeytymisissä.

Suomalaisten kotimaanmatkailussa yleisimpänä kulkuvälineenä käytetään henkilöautoja sekä erilaisia matkailuajoneuvoja. Esimerkiksi vuonna 2021 tehdyistä Suomen sisäisistä matkoista 86 prosenttia tehtiin autolla bussin, junan tai lentokoneen sijasta. Lisääntyneestä automatkailusta johtuen myös yllättävät matkan keskeytymiset ovat lisääntyneet.

Mysafety lanseeraa Tieturvavakuutuksen, joka tuo turvaa automatkailussa tapahtuviin äkillisiin ja odottamattomiin matkan keskeytymisiin. Vakuutus tarjoaa tienvarsiapua onnettomuuden, rengasrikon, tyhjän akun, käynnistyksen, moottoririkon, polttoainepulan, lukon avaamisen, teknisten vikojen, kolarin tai tieltä suistumisen sattuessa. Se korvaa rikkoutuneen ajoneuvon huollosta ja hinauksesta aiheutuneiden kulujen lisäksi myös matkan jatkamisesta aiheutuneita kuluja. 

– Uskomme, että Tieturvavakuutukselle on kysyntää Suomen kaltaisessa pitkien välimatkojen maassa, jossa avun saaminen paikalle tai keskeytyneen matkan jatkamisen mahdollistaminen tulevat tarpeeseen, sanoo Mysafetyn maajohtaja Johanna Abgottspon.  

Mysafetyn Tieturvavakuutuksen kautta vakuutuksenottaja saa apua riippumatta vuorokaudenajasta tai siitä, kuka ajoneuvoa ajaa. Vakuutus kattaa vakuutetun ajoneuvon lisäksi siihen kytketyn, liikennevakuutetun perävaunun, asuntovaunun tai peräkärryn, eikä vakuutuksella ole kilometrirajaa.

– Mysafetyn muiden tuotteiden tapaan Tieturvavakuutus kattaa koko prosessin – ajoneuvon rikkoutumisesta määränpään saavuttamiseen. Lähtökohtaisesti korjaamme pienet viat suoraan paikan päällä ja jos tämä ei onnistu, hinaamme ajoneuvon maksutta lähimpään korjaamoon. Hoidamme lisäksi korvauskäsittelyn vakuutuksenottajan puolesta, jolloin tämän ei tarvitse maksaa mitään kuluja vakuutuksen korvaussummien puitteissa ajoneuvon rikkoutuessa, Abgottspon selventää.

MySafetyn Tieturvavakuutus on tarkoitettu lisäturvaksi kaikille Suomessa ja Euroopassa autoileville. Vakuutuksen korvausmäärä on enintään 2 500 euroa ja vakuutuksen piiriin kuuluvat vakuutetun ajoneuvon lisäksi perävaunut, asuntovaunut tai peräkärryt. Vakuutuksessa ei ole omavastuuosuutta. Vakuutuksen hinta on 7,90 euroa/kuukausi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Mysafety on paikallisesti palveleva ihmisen ja yrityksen turva verkon rikoksia vastaan. Tarjoamme Suomen kattavimmat vakuutuspalvelut verkossa tapahtuvien rikosten ennaltaehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Kuopiossa ja asiakkaitamme palvelee noin 30 asiantuntijaa. Konsernin pääkonttori on Ruotsissa, jossa yritys on toiminut vuodesta 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008. Lisätietoja osoitteesta www.mysafety.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta MySafety Oy

Suomalaiset saavat nyt kalasteluviestejä tiheämmin kuin koskaan – kohteena joka kahdeksas29.5.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Yli 80 prosenttia suomalaisista on ollut kalasteluviestien ja huijaussoittojen kohteena ja kymmenen prosenttia on joutunut identiteetti- ja petosrikosten kohteeksi. Petos- ja identiteettirikoksen kohteeksi joutuneista suomalaisista 13 prosenttia on myös menettänyt rikoksen yhteydessä henkilötietonsa. Kaiken kaikkiaan suomalaiset saavat nyt aiempaa useammin huijausviestejä ja -puheluita.

Tutkimus: Mistä suomalainen saa rahaa työttömäksi tai työkyvyttömäksi joutuessaan?12.4.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Useampi kuin joka toinen suomalainen on huolissaan taloudellisen tilanteensa heikkenemisestä talouden nykytilasta riippumatta. Huoli korostuu alle 35-vuotiaissa nuorissa aikuisissa sekä naisissa. Lähes joka kymmenes suomalainen ei osaa sanoa, mistä saisi rahaa, jos joutuisi työttömäksi. Tiedot ilmenevät IRO Researchin Mysafetylle teettämästä kyselytutkimuksesta, johon vastasi tuhat suomalaista. Mysafety tuo markkinoille Taloudenturvavakuutuksen, jolla kuluttaja voi turvata tulonsa työttömyyden ja työkyvyttömyyden varalta.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja mySafety tiivistävät yhteistyötä nettikiusaamisen ehkäisemiseksi13.3.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja vakuutuspalveluyritys mySafety ovat allekirjoittaneet 3-vuotisen yhteistyösopimuksen, jossa tahot tekevät yhteistyötä nettikiusaamisen ehkäisemiseksi ja kiusattujen tukemiseksi. Vuonna 2023 yhteistyö keskittyy varainkeruukampanjaan, jonka tavoitteena on kerätä vuoden loppuun mennessä 60 000 euroa lasten ja nuorten kiusaamisen vastaiseen toimintaan.

Lähes jokainen suomalainen on saanut kalasteluviestejä – uusi Identiteetti- ja petosvakuutus antaa markkinoiden kattavimman suojan5.10.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Netissä tapahtuvat rikokset, kuten identiteettivarkaudet ja petokset, ovat maailmanlaajuisesti nopeimmin kasvava rikollisuuden muoto. Vakuutuspalveluyritys mySafety tuo markkinalle Suomen ensimmäisen vakuutuksen, joka korvaa niin identiteettivarkaudet kuin petokset. Vakuutus on markkinoiden kattavin. Se sisältää ennaltaehkäiseviä palveluja, käytännön avun varkauden tai petoksen sattuessa sekä laajan taloudellisen suojan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye