Pirkanmaan hyvinvointialue

Asukastilaisuudet jatkuvat keskustelulla ikäihmisten palveluista sekä erityisryhmien asumispalveluista

Jaa

Hyvinvointialue jatkaa asukastilaisuuksien sarjaa järjestämällä tilaisuuksia seuraavaksi Tampereella, Nokialla ja etäyhteydellä Teamsissa. Seuraavassa tilaisuudessa Tampereen Koukkuniemessä 27.9. keskustellaan erityisesti ikäihmisten ja vammaisten palveluista.

Hyvinvointialueen asukastilaisuudet palvelujen verkoston kehittämisestä jatkuvat seuraavasti:

Teemana ikäihmisten palvelut ja vammaisten asumispalvelut:

  • Keskiviikkona 27.9. klo 17.30 Tampere, Koukkuniemen Iltalan juhlatalo, Ahlgrenin puistokuja 5C (esteetön kulku 5H)
  • Maanantaina 2.10. klo 17.30  Nokia, Hempankaari, Nokian Valtatie 25

Tilaisuudet pidetään klo 17.30-19. Verkkolähetystä voi seurata osoitteessa pirha.fi/palveluverkkoSamalla sivulla on myös palautemahdollisuus. 

Teemana mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalvelut:

Lisäksi marraskuussa järjestetään vielä kaksi tilaisuutta lasten, nuorten ja perheiden palvelujen sekä suun terveydenhuollon palveluverkosta. Näistä tiedotamme lisää lähempänä.

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueen hoitotahtokampanja käynnistyy - katso videot ja osallistu kampanjaan somessa26.2.2024 16:41:11 EET | Tiedote

Elämän loppuvaihe saattaa mietityttää ikääntynyttä asiakasta ja hänen läheisiään. Ikäihmisten palveluissa ammattilaiset kohtaavat elämän loppuvaihetta koskevaa keskustelua lähes päivittäin. Asiakas voi ilmaista hoitotahdossa omat toiveensa myös elämän loppuvaiheen hoidon osalta. Hoitotahto ja sen tekeminen tuovat hoitoon liittyvät toiveet, pelot ja mahdollisuudet yhteiseen keskusteluun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye