Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto: Esitys Tilapalvelut-liikelaitoksen talousarvioksi 2024

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto antoi kaupunginhallitukselle esityksen Tilapalvelut-liikelaitoksen talousarvioksi ja taloussuunnitelmaksi vuosille 2024–2026 käyttötalouden osalta.

Vuoden 2024 talousarvion ja vuosien 2025–2026 taloussuunnitelman valmistelu pohjautuu Espoo-tarinaan, kesäkuussa päivitetyn Taloudellisesti kestävä Espoo -ohjelman linjauksiin ja tavoitteisiin, yleiseen taloudelliseen tilanteeseen ja toimintaympäristön kehitykseen sekä uuden hallitusohjelman ja valtion julkisen talouden suunnitelmaan ja kuntatalousohjelmaan.

Tilapalvelut-liikelaitoksen sitova tulostavoite vuodelle 2024 on 22,1 miljoonaa euroa ylijäämäinen tulos ennen varauksia. Lisäksi sitovana tulostavoitteena on talonrakennusinvestointien hankkeiden toteutuminen valtuuston päättämän talousarvion sekä taloussuunnitelman investointiohjelman aikataulun ja kustannusarvion mukaisesti.

Tilapalvelujen tulostavoite katetaan omien yhtiöiden investoinneista lainojen lyhennysten osuudella ja huomioidaan Espoon tuottavuustavoitteet. Tulostavoite on 3,3 miljoonaa vuoden 2023 käyttösuunnitelmaa korkeampi.

Vuonna 2024 liikevaihdon arvioidaan olevan 309,7 miljoonaa euroa.

Tilapalvelut-liikelaitoksen esitys talousarvioksi ja taloussuunnitelmaksi käyttötalouden osalta ja henkilöstösuunnitelma vuosille 2024–2026 on julkaistu jaoston esityslistan liitteenä.

***

Lisäksi jaosto antoi lausunnon pitkäaikaisella korkotukilainalla toteutettavasta Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:n perusparantamishankkeesta Pohjois-Laajalahdessa, ja kuuli selostukset seuraavista asioista:

  1. Työohjelman 2023 päivitys
  2. Hankkeiden tilanneraportti
  3. Ajankohtaiset tila- ja sisäilma-asiat
  4. MAL-sopimuksen seuranta asumisen osalta

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan kokouksesta 29.11.202329.11.2023 19:13:42 EET | Tiedote

Kasvun ja oppimisen lautakunta hyväksyi esiopetuspaikan osoittamisperusteiden ja painotetun opetuksen sekä montessoriopetuksen oppilasvalintaperusteiden muuttamisen. Lautakunta päätti myös muun muassa, että Kivimiehen koulun englanninkielinen käyttönimi on Kivimies International School. Lautakunta jätti pöydälle Sunan koulun opetuksen järjestämisen peruskorjauksen ja laajennuksen aikana. Lautakunta edellyttää, että valmistellaan toimenpide-ehdotuksia yhtenäisen toiminnan jatkamisen mahdollisuuksista muun muassa kuorotoiminnan osalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme