Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto: Esitys Tilapalvelut-liikelaitoksen talousarvioksi 2024

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto antoi kaupunginhallitukselle esityksen Tilapalvelut-liikelaitoksen talousarvioksi ja taloussuunnitelmaksi vuosille 2024–2026 käyttötalouden osalta.

Vuoden 2024 talousarvion ja vuosien 2025–2026 taloussuunnitelman valmistelu pohjautuu Espoo-tarinaan, kesäkuussa päivitetyn Taloudellisesti kestävä Espoo -ohjelman linjauksiin ja tavoitteisiin, yleiseen taloudelliseen tilanteeseen ja toimintaympäristön kehitykseen sekä uuden hallitusohjelman ja valtion julkisen talouden suunnitelmaan ja kuntatalousohjelmaan.

Tilapalvelut-liikelaitoksen sitova tulostavoite vuodelle 2024 on 22,1 miljoonaa euroa ylijäämäinen tulos ennen varauksia. Lisäksi sitovana tulostavoitteena on talonrakennusinvestointien hankkeiden toteutuminen valtuuston päättämän talousarvion sekä taloussuunnitelman investointiohjelman aikataulun ja kustannusarvion mukaisesti.

Tilapalvelujen tulostavoite katetaan omien yhtiöiden investoinneista lainojen lyhennysten osuudella ja huomioidaan Espoon tuottavuustavoitteet. Tulostavoite on 3,3 miljoonaa vuoden 2023 käyttösuunnitelmaa korkeampi.

Vuonna 2024 liikevaihdon arvioidaan olevan 309,7 miljoonaa euroa.

Tilapalvelut-liikelaitoksen esitys talousarvioksi ja taloussuunnitelmaksi käyttötalouden osalta ja henkilöstösuunnitelma vuosille 2024–2026 on julkaistu jaoston esityslistan liitteenä.

***

Lisäksi jaosto antoi lausunnon pitkäaikaisella korkotukilainalla toteutettavasta Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:n perusparantamishankkeesta Pohjois-Laajalahdessa, ja kuuli selostukset seuraavista asioista:

  1. Työohjelman 2023 päivitys
  2. Hankkeiden tilanneraportti
  3. Ajankohtaiset tila- ja sisäilma-asiat
  4. MAL-sopimuksen seuranta asumisen osalta

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Info från nämnden Svenska rum 15.2.202415.2.2024 18:32:22 EET | Tiedote

På torsdagens möte fastställde nämnden Svenska rum antalet platser i förskolan och elevplatser i årskurs 1 för läsåret 2024–2025. Under mötet beslutade nämnden också om sammanslagning av Klippans daghem, Kongsbergs daghem och Skepparbackens daghem till Utkikens daghem då enheterna flyttar till den nya fastigheten hösten år 2024. Nämnden antecknade också för kännedom nämndens och för sin del sektorns uppföljning av det ekonomiska läget och strategin per 31.12.2023.

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan kokouksesta 14.2.202414.2.2024 19:33:26 EET | Tiedote

Kasvun ja oppimisen lautakunta käsitteli 14.2.2024 kokouksessaan toimialan tulosyksiköiden talousarviot ja strategian osavuosikatsaukset. Käsiteltävänä oli suomenkielisen varhaiskasvatuksen, suomenkielisen perusopetuksen sekä suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalveluiden osavuosikatsaukset vuoden 2023 viimeiseltä vuosineljännekseltä. Lisäksi lautakunta päätti kasvun ja oppimisen lautakunnan kokousajat syksylle 2024 ja keväälle 2025.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye