TAMKin tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän tai siirtohaun kautta?

Jaa

Tampereen ammattikorkeakoulun syksyn 2023 avoimen väylän haussa on monipuolinen koulutustarjonta. Hakukohteita on yhteensä 48. Avoimen väylän haku alkaa perjantaina 29.9. ja päättyy 13.10.2023 klo 15.00.

TAMK

Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi, kun olet suorittanut avoimessa ammattikorkeakoulussa riittävän määrän tutkinto-ohjelmaan soveltuvia opintoja, esimerkiksi avoimen ammattikorkeakoulun polkuopintoja. Hakukohteen valintaperusteissa kerrotaan tarkemmin vähimmäisopintopistemäärä ja muut valintaan vaikuttavat kriteerit. 

AMK-hakukohteita on tarjolla 35, ja ylempiin AMK-tutkintoihin johtavia hakukohteita 13. Avoimen väylän erillishaussa on mukana sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena järjestettäviä koulutuksia. Lisäksi hakukohteena on 7 englanninkielistä tutkinto-ohjelmaa, sekä Bachelor- että Master-tason tutkintoja.

Avoimen väylän erillishaussa TAMK tekee yhteistyötä toisen asteen ammatillisten oppilaitosten kanssa tarjoamalla toisen asteen opiskelijoille mahdollisuuden väyläopintoihin, jotka suorittamalla voi hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän erillishaussa. Väyläopinnot on mahdollista sisällyttää osaksi toisen asteen tutkintoa. Syksyn 2023 avoimen väylän erillishaussa toisen asteen väylän hakukohteita on tarjolla kätilön, sairaanhoitajan, sosionomin, restonomin, autotekniikan, biotuotetekniikan sekä metsätalouden aloilla.

Siirtohaku käynnissä samaan aikaan

Siirtohaussa voivat hakea korkeakoulua vaihtavat opiskelijat. Siirtohaun kautta hyväksytyn opiskelijan opiskeluoikeus siirtyy korkeakoulusta toiseen. TAMKin siirtohaussa voi hakea ainoastaan AMK-tutkintoon johtaviin opintoihin. Hakukohteita on yhteensä 27, joista kaksi englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin. 


Haussa olevat tutkinnot:

https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/hae-tamkiin/avoimen-vaylan-haku-tamk

https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/hae-tamkiin/siirtohaku-tamk


Lisätietoja
Hakijoiden yhteydenotot TAMKin hakijapalveluihin:
hakijapalvelut.tamk@tuni.fi 

Avainsanat

Kuvat

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMK tukee nuorten mielenterveyttä Mielihyvin duunissa -hankkeessa – haastamme mukaan kaikki oppilaitokset!22.11.2023 12:11:53 EET | Tiedote

Syyskuussa startanneessa valtakunnallisessa Mielihyvin duunissa eli Nuorten mielenterveyden tuki työelämässä ja työelämään siirryttäessä -hankkeessa ratkotaan mielen hyvinvointiin liittyviä haasteita yhdessä nuorten kanssa. Tampereen ammattikorkeakoulu on mukana yhtenä osatoteuttajana tuomassa työkaluja opettajille opiskelijoiden vaikeiden tilanteiden tunnistamiseen ja tuen tarjoamiseen. TAMK haluaa haastaa mukaan myös muut oppilaitokset tuomaan hyvää mieltä työelämään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme