Wolfcom

Jenni Korhonen Adformin Suomen maajohtajaksi

Jaa

Sanoman markkinointipalveluiden liiketoiminnan johtaja ja B2B-organisaation johtoryhmän jäsen Jenni Korhonen, KTM, on nimitetty kansainvälisen digitaalisen markkinoinnin edelläkävijän Adformin Suomen liiketoiminnan johtajaksi. Adform tarjoaa mainostajille, mediatoimistoille ja mediataloille kokonaisvaltaisia digitaalisen mainonnan työkaluja ohjelmalliseen ostamiseen, myyntiin sekä mainonnan seurantaan ja hallintaan. Digitaalisen mainonnan näköalapaikalla Korhonen haluaa kehittää Suomeen avoimuuteen ja yhteistyöhön perustuvaa digimarkkinoinnin ekosysteemiä, jossa mainostajilla, mainonnan ostajilla ja julkaisijoilla sekä teknologiayhtiöillä on mahdollisuus menestyä ja kasvaa kestävästi.

Digimarkkinoinnin edelläkävijän Adformin Suomen uusi maajohtaja Jenni Korhonen uskoo, että ohjelmallisessa mainonnassa on Suomessa vielä paljon kasvumahdollisuuksia. Hän peräänkuuluttaa eri toimijoiden laajempaa yhteistyötä, jolla varmistetaan paikallisten mainostajien, mediatoimistojen, julkaisijoiden ja teknologiayhtiöiden menestys globaalissa kilpailussa.
Digimarkkinoinnin edelläkävijän Adformin Suomen uusi maajohtaja Jenni Korhonen uskoo, että ohjelmallisessa mainonnassa on Suomessa vielä paljon kasvumahdollisuuksia. Hän peräänkuuluttaa eri toimijoiden laajempaa yhteistyötä, jolla varmistetaan paikallisten mainostajien, mediatoimistojen, julkaisijoiden ja teknologiayhtiöiden menestys globaalissa kilpailussa. Kuva: Milla von Konow

Tanskassa vuonna 2002 perustettu Adform on ainoa kansainvälinen, riippumaton ja täysin integroitava mainosalusta, jonka kehittämä teknologia tukee ihmisen ja koneen välistä yhteistyötä sekä mahdollistaa entistä vaikuttavamman tiedon tuottamisen. Sen avoimeen ohjelmistoarkkitehtuuriin perustuvan alustan ansiosta asiakkaat voivat paitsi hallita mainostoimiaan tehokkaasti ja vaivattomasti, kohdentaa mainontaa kolmannen osapuolen evästeiden lopullisen kiellonkin jälkeen sekä pysyä kaiken kampanjadatansa omistajina. Yhtiön tarjoamalla teknologialla myös kannustetaan ja autetaan mainostajia pienentämään markkinoinnin ja digimainonnan aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.

”Adform on paitsi digitaalisen mainonnan ehdoton edelläkävijä, sen tiimin maine ammattitaitoisena porukkana ja kivoina ihmisinä on kiirinyt alalla. Saadessani yhteydenoton oli tästä mahdollisuudesta helppo innostua ja tarttua tilaisuuteen päästä kehittämään vahvan kasvuyrityksen liiketoimintaa ja sen asiakkaille tuottamaa arvoa. Toki pääsen samalla myös itse kehittämään edelleen omaa tulevaisuuden markkinoinnin, digitaalisen liiketoiminnan ja mediakentän osaamistani”, kertoo Adformin Suomen uusi maajohtaja Jenni Korhonen. Hän aloitti työssään 27.9.2023.

Korhonen uskoo, että ohjelmallisessa mainonnassa on Suomessa vielä paljon kasvumahdollisuuksia. Ohjelmallisen ostamisen osuus mainonnan ostoista on täällä suhteellisen pieni verrattuna esimerkiksi muihin Pohjoismaihin ja Eurooppaan.

”Olemme ylpeitä saadessamme Jenni Korhosen vetämään toimintojamme Suomessa. Hänellä on edessään kiitollinen työ, sillä maailmalla toimiviksi havaitut modernin markkinoinnin keinot ja niihin rakennetut edistykselliset työkalumme ovat Suomessa vasta löytämässä laajaa käyttäjäkuntaansa. Jennin vilpitön into digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen ja myynnin kasvattamiseen on tullut alalla tunnetuksi. Korhonen on myös erinomainen lisä vahvistamaan mediakentän syväosaamistamme ja arvokasta kontaktiverkostoa”, sanoo Rick Jones, Adformin Regional Vice President.

Liiketoiminnan ja myynnin kehittämiseen liittyviä haasteita Sanoman lisäksi myös Postissa ratkonut Korhonen ei katsele alan tulevaisuutta vaaleanpunaisten lasien läpi, vaan tunnistaa myös alan kiristyvän, globaalin kilpailun ja muutosten tuomat haasteet.

”Suomessa median ostamista tehdään vielä paljon paikallisesti ja kampanjapohjaisesti suoraan tutuilta ammattilaisilta. Tämä on pienessä maassa ollut ehdottomasti hyvä ja toimiva tapa, mutta kilpailemme nykyään globaalien alustajättien kanssa. Niiden rinnalla pysymiseen tarvitaan laajempaa yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Kehittämällä yhdessä läpinäkyvää, avointa ja vastuullista digimarkkinoinnin ekosysteemiä luomme menestymisen ja kasvun mahdollisuuksia sekä tuottavuutta niin mainostajille, mediatoimistoille, julkaisijoille kuin teknologian tarjoajillekin”, korostaa Korhonen.

Bio Jenni Korhonen

Uusi tehtävä: maajohtaja, Adform Finland
Ikä: 42
Koulutus: kauppatieteiden maisteri
Kokemus: markkinointipalveluiden johtaja, Sanoma; myynti- ja kehitysjohtaja, Posti, asiakasryhmän johtaja, Sanoma

Tietoa Adformista 

Adform on ainoa kansainvälinen, riippumaton ja täysin integroitava mainosalusta, joka on suunniteltu vastaamaan modernien yritysten markkinointitarpeisiin. Yrityksen Adform FLOW -teknologia tarjoaa asiakkaille sujuvan käyttökokemuksen, ja sen skaalautuvan, modulaarisen ja avoimeen ohjelmistoarkkitehtuuriin perustuvan alustan ansiosta kampanjoiden hallinta sujuu vaivattomasti niiden kaikissa vaiheissa. Alustan avulla asiakkaat voivat hallita mainostoimiaan aiempaa tehokkaammin ja läpinäkyvämmin sekä pysyä kaiken kampanjadatansa omistajina. Vuonna 2002 perustettu Adform kehittää ja tarjoaa asiakkailleen teknologiaa, joka tukee ihmisen ja koneen välistä yhteistyötä sekä mahdollistaa entistä vaikuttavamman tiedon tuottamisen. Adformin teknologiaratkaisut tehostavat lukuisten asiakkaiden liiketoimintaa eri puolilla maailmaa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Korhonen, maajohtaja, Adform Finland
jenni.korhonen@adform.com, 040 042 1760

Sini Sorainen, Wolfcom
sini.sorainen@wolfcom.fi, 040 039 7464

Kuvat

Digimarkkinoinnin edelläkävijän Adformin Suomen uusi maajohtaja Jenni Korhonen uskoo, että ohjelmallisessa mainonnassa on Suomessa vielä paljon kasvumahdollisuuksia. Hän peräänkuuluttaa eri toimijoiden laajempaa yhteistyötä, jolla varmistetaan paikallisten mainostajien, mediatoimistojen, julkaisijoiden ja teknologiayhtiöiden menestys globaalissa kilpailussa.
Digimarkkinoinnin edelläkävijän Adformin Suomen uusi maajohtaja Jenni Korhonen uskoo, että ohjelmallisessa mainonnassa on Suomessa vielä paljon kasvumahdollisuuksia. Hän peräänkuuluttaa eri toimijoiden laajempaa yhteistyötä, jolla varmistetaan paikallisten mainostajien, mediatoimistojen, julkaisijoiden ja teknologiayhtiöiden menestys globaalissa kilpailussa.
Lataa
Adformin Suomen uusi maajohtaja Jenni Korhonen
Adformin Suomen uusi maajohtaja Jenni Korhonen
Lataa
Adformin Suomen uusi maajohtaja Jenni Korhonen
Adformin Suomen uusi maajohtaja Jenni Korhonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Tehtaankatu 40 B 21, 00150 Helsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Parhaat ostokset ja tunnelmallisimmat joulutorit Virossa1.12.2023 10:28:42 EET | Tiedote

Mikä nostattaisi joulumieltä paremmin kuin kuljeskelu joulumarkkinoilla kauniiden koristeiden ja käsitöiden, glögin ja paahdettujen manteleiden tuoksun keskellä? Ei juuri mikään, jos on uskomista uutismedia CNN:n listausta, jolle tänään aukeava Tallinnan joulutori on jälleen nostettu yhdeksi maailman parhaimmista joulutoreista¹. Joulunalus on myös hyvä hetki ottaa varaslähtö vuoden 2024 Euroopan kulttuuripääkaupunki Tartton tarjontaan: joulun alla sadat kansantanssijat valtaavat joulukaupungin ja kansallismuseo ERMissä järjestetään myös joulumessut.

KUTSU medialle: Freestyle rapin parhaat battlaavat Red Bull Sana Sanasta -mestaruudesta 2.12.30.11.2023 11:56:40 EET | Kutsu

15 luovinta ja teknisesti taitavinta MC:tä on valittu Suomen ensimmäiseen Red Bull Sana Sanasta freestyle rap -kilpailuun. Lauantaina 2. joulukuuta Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävässä live-tapahtumassa kisaavat räppärit valittiin yli sadan Gettomasan esittämään haasteeseen vastanneen joukosta. Mukana finaalissa on sekä rapin Suomen mestareita ja jo levyttäneitä artisteja että freestylingiä vain kaveriporukassa kokeilleita sanaseppiä.

Kutsu medialle: Savusaunasisaruus ja löylyt Helsingissä 4.12.28.11.2023 11:06:37 EET | Tiedote

Suomalaisia ja virolaisia yhdistää kielen ja lähinaapuruuden lisäksi kuuma rakkaus saunomiseen. Viron suurlähetystö Helsingissä, Visit Estonia ja Elävän kuvan keskus ELKE kutsuvat median edustajia maanantaina 4. joulukuuta kello 14.00 alkavaan elämykselliseen lehdistötilaisuuteen, jonka aikana nähdään ja koetaan virolaista saunakulttuuria niin elokuvan, kuin konkreettisen saunomisen muodossa. Median ennakkonäytöksenä ensin kansainvälisesti kuumaa suosiota nauttiva Viron Oscar-ehdokas, dokumenttielokuva Savusaunasisaruus, jonka jälkeen virolainen saunalegenda esittelee löylyn taikaa lauteilla.

Euroopan vuoden 2024 kulttuuripääkaupungin teemana eloonjäämisen taiteet - tartu Tarttoon myös Helsingissä3.11.2023 09:08:42 EET | Tiedote

Baltian vanhin ja Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto aloittaa vuodenvaihteessa Euroopan kulttuuripääkaupunkina. Kulttuurivuosi tuo Etelä-Viroon yli tuhat tapahtumaa ja se on Viron matkailuvuoden kohokohta. Tarton kulttuuripääkaupunkivuoden kantavana teemana ovat eloonjäämisen taiteet, eli tiedot, taidot ja arvot, jotka auttavat ihmiskuntaa elämään tulevaisuudessa hyvää elämää. Helsingissä Tartto2024 esittäytyy 16.11., jolloin Oodi-kirjastossa järjestetään kaikille avoin Tartto-tapahtuma.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme