Kasvu Open

Kisa Vuoden kasvuyritys -tittelistä alkaa

Jaa

Kasvu Openin Kasvupolku®-sparraukseen osallistuneiden yli 200 yrityksen joukosta valittiin eniten kasvupotentiaalia omaavien 60 yrityksen joukko. TOP 60 -yritykset kilpailevat Vuoden kasvuyritys -tittelistä, joka jaetaan Kasvu Open Karnevaalissa 2.11.2023.

TOP 60 -infograafi
TOP 60 -joukkoon valittiin Kasvupolku-sparrausohjelmien kasvunälkäisimmät yritykset - 100% valituista yrityksistä hakee voimakasta kasvua. Kasvu Open

Kuluvan vuoden aikana Kasvupolku-sparraukseen on osallistunut yli 200 yritystä.  Yritykset ovat tavanneet prosessin aikana vähintään kuusi asiantuntijaa ja verkostoituneet satojen kasvuyrityskentän toimijoiden kanssa. Nyt joukosta on valittu lupaavimmat yritykset tuomaristojen ja asiantuntijoiden palautteiden pohjalta. Valitut TOP 60 -yritykset saavat lisäsparrausta Kasvu Openin parhaiten arvioiduilta asiantuntijoilta ja kisaavat Vuoden kasvuyritys -tittelistä. 

TOP 60 -joukon yhteenlaskettu liikevaihto on 212M€, keskimäärin 3,5 M€.  Kolmen vuoden päähän asetettu liikevaihtotavoite on yli kolminkertainen - yhteensä 656 M€. Kasvun toteuttamiseksi yritykset tarvitsevat uusia tekijöitä ja tiimien kokojen odotetaan kasvavan yhteenlasketusti 1437 henkilöstä 2671 henkilöön.

- Mukana on yrityksiä laajasti eri toimialoilta ja eri puolelta Suomea uudistamassa, kehittämässä ja kasvattamassa liiketoimintaansa. Tulevaisuuden kasvu ei tämän joukon perusteella ole todellakaan yhden kortin varassa, painottaa Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

KATSO TOP 60 -YRITYKSET (pdf)

Kasvupoluille osallistuneita yrityksiä on arvioitu koko matkan ajan sparraajien ja tuomaristojen toimesta kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. TOP 60 -yritysjoukon valinnat pohjautuvat Kasvupolku-tuomaristojen antamiin ääniin sekä sparraajien antamiin sanallisiin ja numeraalisiin arvioihin. Lisäksi valintoihin on vaikuttanut yrityksen aktiivisuus prosessin aikana. Kaikki yritykset on arvioitu samoilla kriteereillä ja samoista lähtökohdista. 

TOP 60 kaventuu lokakuussa TOP 10 -joukkoon, joka jatkaa kisaa tittelistä kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 2.11.2023. Katso tapahtuman ohjelma.

Kasvu Openin valtakunnallisen tuomaristo valitsee TOP 10 -yritykset. Yritysvalinnat julkaistaan 19.10.2023. Valtakunnalliseen tuomaristoon kuuluvat:

  • Lennu Keinänen (tuomariston puheenjohtaja)
  • Aki Ahlroth
  • Anssi Lehikoinen
  • Jaakko Salminen
  • Unna Lehtipuu
  • Merja Rahkola

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

TOP 60 -infograafi
TOP 60 -joukkoon valittiin Kasvupolku-sparrausohjelmien kasvunälkäisimmät yritykset - 100% valituista yrityksistä hakee voimakasta kasvua.
Lataa

Linkit

Kasvu Open

Kasvu Open yhdistää kasvuhaluiset yritykset ja kasvun sparraajat. Visiomme on auttaa jokaista suomalaista yritystä tavoittamaan omat hullunrohkeat unelmansa.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Kasvu Openilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki.

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, Boreo, Business Jyväskylä, If, Inhouse Group, BioPaavo, Suomalaisen Työn Liitto, Technopolis, Varma, Yksityisyrittäjäin säätiö ja Yritysjuristi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye