Ruisrock

PMMP Ruisrockiin

Jaa

Paluun tekevä PMMP esiintyy Ruisrockissa ensi kesänä. Vuosia putkeen loppuunmyyty festivaali juhlitaan Turun Ruissalossa 5.–7.7.2024. Ensimmäisen artistijulkistuksen myötä Ruisrockin kolmen päivän lippuja myydään rajattu määrä Early Bird -hintaan.

Odotetun paluun tekevä PMMP palaa Turun Ruissaloon kymmenen vuoden tauon jälkeen! 2000-luvun merkittävimpiin kuuluva yhtye on tehtaillut lukuisia Rusketusraitojen ja Tässä elämä on -kappaleen kaltaisia megahittejä, täyttänyt valtavia keikkapaikkoja ja jättänyt lähtemättömän jälkensä suomalaiselle popmusiikin kentälle.

Poikkeuksellista suosiota ansainnut yhtye on valloittanut Ruisrock-yleisön useasti vuosien 2006 ja 2013 välillä. Paula Vesalan, Mira Luodin, Mikko Virran, Juho Vehmasen ja Heikki Kytölän muodostama PMMP tuo kymmenen vuoden odotuksen jälkeen Ruissalon saarelle alkuperäisen kokoonpanonsa, valikoiman valtavia hittejä ja leimallisen lavaenergiansa.

"Meillä on mahtavia muistoja kesäisistä festaritunnelmista Provinssista, Ruissista ja Ilosaaresta vuosien varrelta. Kolmatta Stadikkaa ei tule, mutta tehdään festareille omanlainen tiiviimpi setti, jossa mukana kaikki meidän isoimmat kipaleet! Moni jäi ilman lippuja stadikalle, joten toivottavasti näin loputkin halukkaat ehtii nähdä meidät. Kiva vielä vetää kerran pemujengillä myös festariyleisölle!", PMMP iloitsee.

Ruisrock järjestetään 5.–7.7.2024 Turun Ruissalossa. Ensimmäisen artistijulkistuksen myötä Tiketti myy rajatun määrän festivaalin kolmen päivän lippuja Early Bird -hintaan. Lisää artistijulkistuksia on luvassa hyvin pian.

Yhteistyössä: Karhu, Battery, Coca-Cola, Bonaqua, Helle, Lanson, Martini

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Niemelä
Promoottori
+358 40 543 4441
mikko@ruisrock.fi


Carita Lehti
Viestintäpäällikkö
+358 50 517 5652
carita@ruisrock.fi

Kuvat

PMMP Ruisrockissa vuonna 2013.
PMMP Ruisrockissa vuonna 2013.
Lataa

Linkit

RUISROCK

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Festivaalia vietetään 5.–7.7.2024 Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa.

Ruisrock on olemassa, jotta maailmassa olisi enemmän iloa ja onnellisuutta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ruisrock

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye