Kangasalan kaupunki

Keskustakortteli hakuun Lamminrahkan ytimestä

Jaa

Lamminrahkan keskustasta vapautuneen korttelin haku on alkanut. Hakuaika on 26.9.-16.2.2024.

Näkymäkuva Lamminrahkan keskustasta.
Näkymäkuva Lamminrahkan keskustasta. Kangasalan kaupunki

Korttelin 1527 sijainti on mitä parhain: se on näkyvällä paikalla Lamminrahkan sisääntulon äärellä, helposti saavutettavissa eri suunnista, sen vieressä ovat tori, liikuntapuisto sekä koulukeskus ja ympärillä muut Lamminrahkan keskustaan tulevat liiketilat. Korttelin 13 100 k-m²:n rakennusoikeus mahdollistaa monipuolista asunto- sekä liikerakentamista uuden kaupunginosan ytimessä.

Lamminrahkan eteläosan kaikki muut yhtiömuotoiset korttelit ovat varattuja. Alueen ensimmäinen kerrostalo on valmistunut ja seuraavat valmistuvat syksyn aikana. Alueen infra on valmis, keskustakortteleissa rakennetaan parhaillaan ja Lahdentien varteen ollaan kaavoittamassa kauppa-aluetta.

Korttelin rakentaja valitaan tontinkäyttösuunnitelman ja konseptikuvauksen perusteella. Kortteli varataan yhdelle toimijalle tai toimijoiden yhteenliittymälle. Tontit vuokrataan.

Lisätietoja ja hakuohjeet: Haku käynnissä! Lamminrahka kortteli 1527 - Kangasala

null
Lamminrahkan korttelin 1527 kartta Kangasalan kaupunki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lamminrahkan projektipäällikkö Tea Jylhä, 0401336329, tea.jylha@kangasala.fi
kaupungingeodeetti Teemu Valkolehto, 050 596 9125, teemu.valkolehto@kangasala.fi

Kuvat

Näkymäkuva Lamminrahkan keskustasta.
Näkymäkuva Lamminrahkan keskustasta.
Lataa
Lamminrahkan korttelin 1527 kartta
Lamminrahkan korttelin 1527 kartta
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Lumoava Kangasalan Joulu avataan tulevana lauantaina21.11.2023 15:19:30 EET | Tiedote

nullLauantaina 25.11. vietetään Lumoavan Kangasalan Joulun avajaisia. Klo 11 alkavan joulunavaustapahtuman järjestävät yhteistyössä Kangasalan Yrittäjät ry, Kangasalan kaupunki, VisitKangasala sekä Kangasala-talo. Kangasalan Yrittäjät jakavat 800 annosta ilmaista joulupuuroa, ja avajaisissa esiintyvät myös Pirkanpoikien Vokaaliyhtye ja Kormus. Uutta Kangasalan joulussa on Kangasala-talon edustalle rakentuva Joulukylä, jossa myynnissä tulee olemaan muun muassa Jouluglögiä myös aikuisempaan makuun, sekä paikallista erikoisuutta, Joulusimaa munkin kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme