Hämeen ELY-keskus

Hattelmalan risteyssillan korjaustyöt jatkuvat Hämeenlinnassa

Jaa

ELY-keskus korjauttaa Hattelmalan risteyssiltaa A (U-2819) Hämeenlinnassa syksyn 2023 aikana.

Työskentelijöitä siltatyömaalla.
Kuva Hattelmalan sillan työmaalta.

Silta sijaitsee Hämeenlinnassa kohdassa, missä Valtatie 3 ylittää Valtatie 10:n. Korjattava kohde on silta Helsingistä Tampereen suuntaan.

Liikenne Helsingistä Tampereen suuntaan ohjataan sekä Kolmostien että Turun ramppisillan kautta, liikenne palautuu Turun ramppisillan jälkeen takaisin Kolmostielle. Pyydämme autoilijoita ryhmittäytymään valitsemalleen kaistalleen hyvissä ajoin ennen työnaikaista sulkuviivaa.

Työt valmistuvat syksyn 2023 aikana.

Karttakuva%20kohteesta.
Hattelmalan risteyssillan ajoreitit.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaajana toimii:
Terhi Siltanen, ELY-keskus,
0295 021 348

Pääurakoitsijana toimii:
MPV-Infrarakenne Oy
Kalle Keskinen, 0400 565 537

Kuvat

Työskentelijöitä siltatyömaalla.
Kuva Hattelmalan sillan työmaalta.
Lataa

Tietoa julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye