Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon yleisötapahtuma Oulussa 12.10.2023

Jaa

Ohessa liitetiedostona uusi kutsu 12.10. yleisötapahtumaan. Maanantain 25.9. tiedotejakelussa olleen kutsun ja ohjelman ennakkoilmoittautumislinkki oli virheellinen, joten ilmoittauduthan mukaan 12.10. palliatiivisen hoidon yleisötapahtumaan alla olevan kutsusta (sisältää ohjelman) löytyvän linkin kautta. 

Pohde/Sanna Krook

Tervetuloa kuulemaan palliatiivisesta hoidosta ja sen kehittämistyöstä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella (Pohde). Oulun tilaisuuden aluksi seurataan yhdessä Kansainvälisen palliatiivisen hoidon ja saattohoidon päivän tapahtumaa Helsingistä. Sen jälkeen tilaisuus jatkuu yleisötapahtumalla Aleksinkulmassa (Aleksanterinkatu 9). Tilaisuus alkaa kello 16.45.

Linkki tapahtuman ilmoittautumiseen myös tässä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Minna Hökkä, FinPall-projektipäällikkö, TtT, OYS Pohjois-Suomen yhteistyöalue
050 595 7746, minna.hokka@pohde.fi

Liitteet

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Sosiaalipalvelujen tiedot alkavat näkyä OmaKannassa Pohteen asiakkaille28.11.2023 11:24:41 EET | Tiedote

Aiemmin Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen asiakkaat ovat voineet tarkastella OmaKannasta ainoastaan terveys- ja hyvinvointitietojaan. Tavoitteena on, että sosiaalipalveluissa kirjatut tiedot alkavat näkyä 30.11.2023 alkaen vaiheittain. Tiedot tulevat ensin näkyviin Hailuodossa, Tyrnävällä, Lumijoella, Siikalatvalla ja Kärsämäellä. Lisäksi Pohteen asiakkaille alkaa näkyä OmaKannassa perheoikeudellisten palvelujen ja vammaispalvelujen tietoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme