KUTSU: Henkan Italia -kirjan julkistustilaisuus perjantaina 13.10.2023 klo 11.00 ravintola Fiascossa
Tervetuloa juhlistamaan kokki Henri Alénin ja toimittaja Annukka Oksasen Henkan Italia -kirjan ilmestymistä perjantaina 13. lokakuuta klo 11.00 ravintola Fiascoon, Helsinkiin.

Tilaisuudessa Henri Alén kertoo mikä häntä italiaisessa ruoassa kiehtoo ja antaa vinkkejä sen valmistamiseen Suomessa.
Kööpenhaminassa asuva toimittaja Annukka Oksanen kertoo, miten Italia ja italialaiset näkyvät Kööpenhaminan ruokamaailmassa.
Lounaaksi Henkka valmistaa maistiaisia kirjan resepteistä.
Kirja ilmestyy lokakuussa 2023.
Kirjan kustantaja: Readme.fi
Kirjan julkistus: perjantaina 13.10.2023 klo 11.00 Ravintola Fiasco, Eteläranta 16, Helsinki.
Ilmoittaudu heti, viimeistään 9.10. minna.auvinen@readme.fi
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Henri Alén, p. 041 5368770 ja henrialen78@gmail.com
Annukka Oksanen, p. +45 28708206 ja annukka.oksanen@gmail.com
Arvostelukappalepyynnöt: minna.auvinen@readme.fi
Avainsanat
Kuvat

Liitteet
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki
010 5060 400

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Readme.fi
Huippusuositun ruokakirjailijan uutuus Eka ruokakirja innostaa lapset ja nuoret kokkaamaan2.4.2025 10:11:09 EEST | Tiedote
Suomen suosituin koko perheen ruokakirjasarja Samasta padasta tuo ajankohtaisen uutuuden kouluikäisille. Ruokakirjailija Outi Tuomivaaran Eka ruokakirja – lasten ja nuorten suosikkireseptit rauhoittaa nuoret somehälinän keskeltä herkullisten ruokien ja luotettavan ravitsemustiedon äärelle.
KUTSU: Kakkukatri-kirjan julkistus- ja maistelutilaisuus 20.3.2025 KLO 15.00 Lönnrotinkatu 18 A 2.krs.4.3.2025 10:04:31 EET | Kutsu
Katri Ratia-Mattinen on jakanut leivontareseptejä KakkuKatri blogissa ja somekanavillaan jo vuodesta 2008 alkaen. Vuosien mittaan Katri on kehitellyt reseptejä omassa leipomossaan ja jakanut oppejaan leivontakursseilla, ja nyt hän on julkaisemassa ensimmäisen oman leivontakirjansa.
KUTSU: Lapsen kehitys – Opas vanhemmille ja kasvattajille -kirjan julkistustilaisuus 27.2.2025 KLO 15.00 Lönnrotinkatu 18 A 2.krs.13.2.2025 09:50:35 EET | Kutsu
Kirjan kirjoittajina ovat toimintaterapeutit (AMK) Hanni Hyytiäinen & Anni Vuorinen. Hanni ja Anni työskentelevät lasten kuntouttavina toimintaterapeutteina ja neuropsykiatrisina valmentajina sekä ylläpitävät suosittua @toimintaterapeutit -Instagram-tiliä, jolla on yli 70 000 seuraajaa. Usean lapsen äiteinä heiltä löytyy myös omakohtaista kokemusta ja ymmärrystä lasten erilaisiin kehitysvaiheisiin.
KUTSU: Seppo Kääriäinen - Lenkillä mietittyä -kirjan julkistustilaisuus 4.2.2025 KLO 15.00 Lönnrotinkatu 18 A 2.krs.30.1.2025 09:29:31 EET | Kutsu
Ministeri Seppo Kääriäinen tekee uuden aluevaltauksen. Hänen kymmenen vuoden aikana kirjoittamistaan twitter (sittemmin X) -julkaisuista on koottu aforismikokoelma, joka sisältää mietteitä muun muassa politiikasta, keskustelukulttuurista, puolustuskyvystämme. luontosuhteestamme ja elämästä yleensä. Ministeri Kääriäistä haastattelee tilaisuudessa kirjan toimittanut tietokirjailija Markku Heikkilä.
KUTSU: Seppo Kääriäinen - Lenkillä mietittyä -kirjan julkistustilaisuus 4.2.2025 KLO 15.00 Lönnrotinkatu 18 A 2.krs.16.1.2025 10:00:03 EET | Kutsu
Ministeri Seppo Kääriäinen tekee uuden aluevaltauksen. Hänen kymmenen vuoden aikana kirjoittamistaan twitter (sittemmin X) -julkaisuista on koottu aforismikokoelma, joka sisältää mietteitä muun muassa politiikasta, keskustelukulttuurista, puolustuskyvystämme. luontosuhteestamme ja elämästä yleensä. Ministeri Kääriäistä haastattelee tilaisuudessa kirjan toimittanut tietokirjailija Markku Heikkilä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme