Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti nousee noin 22 miljoonaan euroon

Jaa

Eurojackpotin tiistain arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa. Perjantaina Eurojackpotin potissa on noin 22 miljoonaa euroa.

Eurojackpotin tiistai-illan arvonnan (kierros 39/2023) oikea rivi on 23, 24, 38, 42 ja 44. Tähtinumerot 1 ja 10.

Kahden ylimmän voittoluokan tuloksia ei löytynyt. Illan suurimmat voitot tulivat 5+0 -tuloksilla, joita oli pelattu seitsemän kappaletta. Voitto-osuus oli 78 875 euroa ja voittorivejä löytyi kolme Saksasta, yksi Tanskasta, yksi Norjasta, yksi Espanjasta sekä yksi Sloveniasta.

Suomesta löytyi yksi 4+2 -oikein rivi, jolla voitti 9 107 euroa.

Perjantaina Eurojackpotin potissa on noin 22 miljoonaa euroa.

Tiistai-Jokerin oikea rivi on 7 1 8 2 7 6 8. Jokerista ei löytynyt kahden ylimmän voittoluokan tuloksia.

Tiistain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Vilna 56. Lomatonneja voitettiin kolme kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye