Kempowerin latausratkaisut otettiin käyttöön maailman suurimmalla sähkörekkojen ja työkoneiden pikalatausasemalla Alankomaissa

Jaa

Kempower on toimittanut pikalatausteknologiaa WattHub -latausasemalle, joka on avattu Geldermalsenin kaupungissa Hollannissa. TSG Netherlandsin suunnittelema ja rakentama WattHub on maailman suurin sähkörekkojen ja työkoneiden pikalatausasema. Alankomaiden kuningas Willem-Alexander osallistui latausaseman avajaisiin torstaina 28. syyskuuta 2023.  

WattHub -latausaseman kokonaiskapasiteetti on 3,6 MW:a, ja se koostuu kuudesta 600 kW:n Kempower Power Unit -tehoyksiköstä ja 36 Kempower Satellite -lataussatelliitista.
WattHub -latausaseman kokonaiskapasiteetti on 3,6 MW:a, ja se koostuu kuudesta 600 kW:n Kempower Power Unit -tehoyksiköstä ja 36 Kempower Satellite -lataussatelliitista.
  • Maailman suurin sähkörekkojen ja työkoneiden pikalatausasema WattHub on avattu Alankomaissa.  

  • Latausasema koostuu kuudesta 600 kW:n Kempower Power Unit -tehoyksiköstä ja 36 Kempower Satellite -lataussatelliitista, tarjoten yhteensä 3,6 MW latauskapasiteetin. 

  • TSG Netherlands suunnitteli ja rakensi WattHub -latausaseman, sekä toimitti ja asensi Kempowerin laturit.  

ALANKOMAAT – Kempower on toimittanut pikalatausteknologiaa WattHub -latausasemalle, joka on avattu Geldermalsenin kaupungissa Hollannissa. TSG Netherlandsin suunnittelema ja rakentama WattHub on maailman suurin sähkörekkojen ja työkoneiden pikalatausasema. Alankomaiden kuningas Willem-Alexander osallistui latausaseman avajaisiin torstaina 28. syyskuuta 2023.  

WattHubin avaaminen on ratkaiseva askel kohti rakennusteollisuuden siirtymistä uusiutuvaan energiaan perustuviin päästöttömiin teknologioihin Alankomaissa. 

WattHub -latausaseman kokonaiskapasiteetti on 3,6 MW:a, ja se koostuu kuudesta 600 kW:n Kempower Power Unit -tehoyksiköstä ja 36 Kempower Satellite -lataussatelliitista. Lataussatelliitit on jaettu kuuden satelliitin ryhmiin, tarjoten 25–400 kW lataustehon jokaisesta satelliitista, mikä tekee latauskentästä Alankomaiden nopeimman. Rotterdamin ja Saksaan kulkevan moottoritien välissä sijaitseva WattHub on loistava pysähdyspaikka sähkörekoille.  

Kempower on toimittanut WattHub -latausasemalle myös Kempower ChargEye Depot Master -lataushallintajärjestelmän. Pilvipohjainen järjestelmä mahdollistaa latauksen turvallisen hallinnan, minimoi kustannuksia ja jakaa latausratkaisujen tehon dynaamisesti, jolloin ylikapasiteettia ei pääse syntymään.   

TSG Netherlands suunnitteli ja rakensi koko WattHub -latausaseman, sekä toimitti ja asensi Kempowerin latausratkaisut ja muuntoasemat. Yhtiö hoiti myös kaikki latausasemaan liittyvät sähkötyöt työmaalla, joka toimii kokonaan tuuli- ja aurinkovoimalla. 

"On mahtavaa, että WattHub on nyt avattu ja että sen latauskapasiteetti hyödynnetään täysimääräisesti. Latausasemalla on jo tähän mennessä ollut merkittävä rooli alueen ajoneuvojen ja raskaan rakennuskaluston sähköistämisessä, ja se on tärkeä lisä sähkörekkojen latausinfraan alueella", sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki

”WattHubin rakentaminen on hieno saavutus, jonka olemme toteuttaneet yhdessä Kempowerin kanssa. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että voimme hyödyntää kokemuksemme sähköisestä liikenteestä osallistuaksemme päästöttömien rakennusprojektien ja työkoneiden latauksen edistämiseen", sanoo Tommy van der Sluijs, Business Development Manager EV, TSG Netherlands. 

Katso video latausasemalta täältä

 

Lisätietoja: 

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower 
paula.savonen@kempower.com 

+358 400 343 851 

  

Kempower lyhyesti:  

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com  

  

TSG Netherlands lyhyesti: 

TSG tuo asiantuntemuksensa kaikentyyppisiin energiaratkaisuihin tarjoten laitteita, rakentamista, huoltoa ja muita palveluita. Toimialat, joihin erikoistumme, voidaan jakaa 8 eri kategoriaan, keskittyen aina kokonaisratkaisuun. 

TSG Charge: Neuvoja, toimittaja, asentaja ja ylläpito sähköautojen latausasemahankkeille 

TSG Wash: Kumppani autopesulaitteiden rakentamiseen, asentamiseen ja ylläpitoon 

TSG Systems: Täysin integroitujen maksuratkaisujen kehittäjä 

TSG Fleet: Ratkaisuja ajoneuvojen polttoaineen tankkauksen, pesun ja sähköajoneuvojen latauksen osalta 

TSG Fuel Retail: Avaimet käteen -ratkaisuja kaupallisille tankkausasemille 

TSG Industry: Sertifioitu erikoisasiantuntija maanpäällisen ja maanalaisn varastoinnin osalta 

TSG Gas: Kaasuasemien rakentaminen ja ylläpito polttoaineiden tankkausta varten (mukaan lukien CNG, LNG ja LPG) 

TSG Technics: Kumppani kaikissa rakennustekniikoissa, olipa kyse sähkö-, putki- tai ilmastointijärjestelmistä rakennuksissa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower DC fast-charging solutions selected to electrify Western Australian bus station30.11.2023 09:30:00 EET | Press release

Kempower’s DC fast-charging solutions will be deployed at a Western Australian bus station after its partner JET Charge was awarded a contract to provide rapid electric bus charging infrastructure at Elizabeth Quay Bus Station in Perth. The project forms part of an AUS$250 million collaborative effort between the Australian Federal and State Governments to transform the bus depot and support the introduction of new electric buses.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme