Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Tarkastuskertomuksen voi lähettää aluehallintovirastoon sähköisellä lomakkeella

Jaa

Hyvinvointialueiden vastuulle kuuluu sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen valvonta. Valvonnasta laaditut tarkastuskertomukset pitää lähettää aluehallintovirastolle tiedoksi. Tarkastuskertomukset voi toimittaa sähköisellä lomakkeella, joka löytyy aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Hyvinvointialue laatii julkisen ja yksityisen palveluntuottajan valvonnasta tarkastuskertomuksen. Hyvinvointialue ilmoittaa lomakkeella lyhyesti tiedot tarkastuksesta ja liittää lomakkeelle laatimansa tarkastuskertomuksen. Muita liitteitä ei tarvita. Aluehallintovirasto pyytää tarvittaessa lisätietoa hyvinvointialueelta. 

Hyvinvointialue saa välittömästi tiedon toimittamastaan asiakirjasta lähettäjän sähköpostiosoitteeseen. Sähköinen lomake nopeuttaa asian käsittelyä aluehallintovirastossa.

Lomakkeet tarkastuskertomuksien lähettämiselle (lomakkeen kieleksi voi valita myös ruotsin):


Löydät kaikki sähköiset lomakkeemme osoitteesta www.avi.fi/sahkoiset-lomakkeet.

Lue lisää:


Lomakkeen käyttäminen:

Lomakkeen sisältöön liittyvät kysymykset ja palautteet: sosiaalihuollon ylitarkastaja Leena Serpola-Kaivo-oja, leena.serpola-kaivo-oja@avi.fi, p. 0295 017 290.

Tekninen tuki:

Tekniseen toimivuuteen liittyvät ongelmat: tuki.asiointipalvelu@ely-keskus.fi. Kerro, mistä lomakkeesta on kyse ja miten ongelma ilmenee.

Avainsanat

Aluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Tiivistynyt kansallinen turvallisuustilanne vaikuttaa elintarvike- ja ruokahuoltoon, elinkeinoelämään ja huoltovarmuuteen1.12.2023 14:00:35 EET | Tiedote

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston koordinoima alueellisen päivittäistavarahuollon verkosto kokoontui tänään 1.12.2023 vuoden kuudenteen tapaamiseensa. Verkoston ajankohtaiskatsauksessa korostuivat talouden matalasuhdanne, kansallinen turvallisuustilanne sekä näiden vaikutukset elintarvike- ja ruokahuoltoon, työllisyyteen, elinkeinoelämään sekä huoltovarmuuteen.

Regionförvaltningsverket i Sydvästra Finland inledde en beredskapsövning gällande energiförsörjningen1.12.2023 10:12:56 EET | Tiedote

Regionförvaltningsverket i Sydvästra Finland inledde beredskapsövningen LOUNAIS24 för kommunerna och välfärdsområdena i sitt område. Temat för övningen är en långvarig störning i eldistributionen. Målet är att testa existerande beredskapsplaner och att utveckla deltagarorganisationernas och landskapens beredskap och samarbete i störnings- och undantagssituationer.

Rakennusalan yritysten toiminnassa merkittäviä puutteita työturvallisuusmääräysten noudattamisessa – vastuuhenkilöille sakkoja ja yhtiöille yhteisösakkoja30.11.2023 15:31:43 EET | Tiedote

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut kaksi eteläpohjalaista rakennusalalla toimivaa yhtiötä yhtiösakkoon työturvallisuusrikoksista. Rakennustyömaan rakennuttaja ja päätoteuttaja Suomen Kuntorakennus Oy on tuomittu seitsemän tuhannen euron yhteisösakkoon ja aliurakoitsijana toimiva Martti Lamminmäki Oy on tuomittu viidentoista tuhannen euron yhteisösakkoon. Suomen Kuntorakennus Oy:n toimitusjohtaja tuomittiin 30 päiväsakkoon, turvallisuuskoordinaattori 40 päiväsakkoon, rakennustyömaan vastaava työjohtaja 60 päiväsakkoon ja asennustyöjohtaja sekä asennustyötekijöiden esimies 80 päiväsakkoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme