Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Tarkastuskertomuksen voi lähettää aluehallintovirastoon sähköisellä lomakkeella

Jaa

Hyvinvointialueiden vastuulle kuuluu sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen valvonta. Valvonnasta laaditut tarkastuskertomukset pitää lähettää aluehallintovirastolle tiedoksi. Tarkastuskertomukset voi toimittaa sähköisellä lomakkeella, joka löytyy aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Hyvinvointialue laatii julkisen ja yksityisen palveluntuottajan valvonnasta tarkastuskertomuksen. Hyvinvointialue ilmoittaa lomakkeella lyhyesti tiedot tarkastuksesta ja liittää lomakkeelle laatimansa tarkastuskertomuksen. Muita liitteitä ei tarvita. Aluehallintovirasto pyytää tarvittaessa lisätietoa hyvinvointialueelta. 

Hyvinvointialue saa välittömästi tiedon toimittamastaan asiakirjasta lähettäjän sähköpostiosoitteeseen. Sähköinen lomake nopeuttaa asian käsittelyä aluehallintovirastossa.

Lomakkeet tarkastuskertomuksien lähettämiselle (lomakkeen kieleksi voi valita myös ruotsin):


Löydät kaikki sähköiset lomakkeemme osoitteesta www.avi.fi/sahkoiset-lomakkeet.

Lue lisää:


Lomakkeen käyttäminen:

Lomakkeen sisältöön liittyvät kysymykset ja palautteet: sosiaalihuollon ylitarkastaja Leena Serpola-Kaivo-oja, leena.serpola-kaivo-oja@avi.fi, p. 0295 017 290.

Tekninen tuki:

Tekniseen toimivuuteen liittyvät ongelmat: tuki.asiointipalvelu@ely-keskus.fi. Kerro, mistä lomakkeesta on kyse ja miten ongelma ilmenee.

Avainsanat

Aluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Puutteita omavalmisteisen koneen turvallisuudessa – työnjohtajalle sakkoja ja yhtiölle yhteisö-sakko5.12.2023 12:45:50 EET | Tiedote

Keski-Suomen käräjäoikeus on 30.11.2023 tuominnut Millog Oy:n työnjohtajan työturvallisuusrikoksesta kahdeksaan päiväsakkoon ja Millog Oy:n 10 000 euron yhteisösakkoon. Käräjäoikeuden käsiteltävänä ollut asia tuli ilmi, kun Millog Oy:ssä suoritettiin työsuojelutarkastus tammikuussa 2021 sattuneen työtapaturman johdosta. Tarkastuksella havaittiin useita puutteita tapaturmaan liittyvässä 30–40 vuotta vanhassa omavalmisteisessa lämpöhitsauskoneessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme