Pirkanmaan hyvinvointialue

Muutoksia työikäisten sosiaalipalvelujen avoimiin neuvontapisteisiin Tampereella 2.10.2023 alkaen

Jaa

Tampereella Linnainmaan terveysaseman työikäisten sosiaalipalvelujen avoin neuvontapiste poistuu toistaiseksi käytöstä. 

Lisäksi lokakuun alusta lähtien Ohjaamon ja Tesoman hyvinvointikeskuksen työikäisten sosiaalipalvelujen avoimen neuvonnan aukioloajat muuttuvat. Uudet aukioloajat ovat:

  • Ohjaamo: ma–ti klo 13–16 (Hammareninkatu 5 B)
  • Tesoman hyvinvointikeskus: to–pe klo 9–14 (Tesomankatu 4).

Muut työikäisten sosiaalipalvelujen neuvontapisteet palvelevat normaalisti. Voit tarkistaa asuinpaikkakohtaiset tiedot pirha.fi-sivustolta: Aikuissosiaalityö. Työikäisten sosiaalipalvelujen neuvontapisteissä voit asioida ilman ajanvarausta niiden aukioloaikoina. 

Puhelimitse työikäisten sosiaalipalvelujen neuvonta palvelee numerossa 03 384 5700 (ma, ti, to, pe klo 9–15 ja ke klo 12–17.30). Huomioithan, että perustoimeentulotukea koskevissa kysymyksissä kannattaa olla ensin yhteydessä Kelaan.

Jos sinulla on mielenterveyteen, päihteiden käyttöön tai erilaisiin riippuvuuksiin liittyviä ongelmia tai huolia, saat apua ottamalla yhteyttä myös omalle sosiaali- ja terveysasemallesi. Ikääntyneiden ja vammaisten palveluihin liittyvissä asioissa voit asioida myös lähitoreilla tai Kotitorilla.

Jos koet huolta aikuisesta henkilöstä, voit ottaa yhteyttä Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijöihin myös pirha.fi-sivustolta löytyvällä huoli-ilmoituksella: Sosiaalipalvelut aikuisille.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus hyväksyi lapsiperheiden ja suun terveydenhuollon palvelujen verkoston jatkovalmisteluun ja käynnisti keskustelukierroksen avokuntoutuksen, vammaissosiaalityön ja vammaisten työ- ja päivätoiminnan palveluverkosta27.11.2023 12:44:12 EET | Tiedote

Aluehallitus käsitteli maanantaina lasten, nuorten ja perheiden sekä suun terveydenhuollon palveluiden verkoston kuulemis- ja keskustelukierrokselta saatua palautetta. Aluehallitus hyväksyi näiden kokonaisuuksien palveluiden verkostoa koskevat esitykset yksityiskohtaisen palveluverkkosuunnittelun pohjaksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme