HUS

HUSin yhtymäkokous kokoontuu 4.10.2023

Jaa

HUSin yhtymäkokouksen ylimääräinen kokous pidetään keskiviikkona 4.10.2023 klo 10.

Meilahden sairaala-alue
Meilahden sairaala-alue. Kuva: HUS/Mikko Hinkkanen

Yhtymäkokoukselle esitetään vahvistettavaksi uudet hyvinvointialueiden peruspääomaosuudet, jotka ovat muuttuneet vuoden 2023 alusta Myrskylän ja Pukkilan siirryttyä Päijät-Hämeen hyvinvointialueelta Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle.  

Lisäksi yhtymäkokoukselle esitetään hyväksyttäväksi kaksikielisten hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin ja HUSin yhteistyösopimus, jolla on tarkoitus turvata ruotsinkielisten palvelut. 

Yhtymäkokous järjestetään verkkokokouksena. Kokouksen suoran lähetyksen linkki löytyy HUSin verkkosivulta Yhtymäkokous, yhtymähallitus ja konsernijaosto | HUS 

Yhtymäkokouksen koko esityslista on julkaistu HUSin verkkosivuilla Esityslistahaku (tweb.fi) 

Kokousten päätökset julkaistaan pöytäkirjan tarkistamisen jälkeen HUSin verkkosivuilla. Pöytäkirjojen haku (tweb.fi) 

Tietoa HUSista

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

HUSissa saa vuosittain hoitoa lähes 700 000 potilasta. Meillä työskentelee liki 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudellamaalla. Lisäksi meille on keskitetty koko Suomen ja Etelä-Suomen yhteistyöalueen monien harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS – Vaikuttavinta hoitoa

HUSin mediapalvelu palvelee mediaa ma–to klo 10–16, pe klo 10–15 numerossa 050 427 2875 tai sähköpostitse viestinta@hus.fi.

hus.fi

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Terveyskylän palvelut säästävät sote-ammattilaisten työaikaa ja kohentavat kansalaisten elämänlaatua – palveluiden hyödyt arvioitiin sadoiksi miljooniksi euroiksi4.12.2023 16:42:39 EET | Tiedote

Digipalveluiden odotetaan tukevan kansalaisen terveyspalveluita ja sujuvoittavan sote-ammattilaisen työtä. Kansallisesti laajassa käytössä olevien Terveyskylä.fi-palveluiden taloudellista vaikuttavuutta on arvioitu terveystaloustieteen asiantuntijoiden toimesta. Sote-ammattilaiset arvioivat Terveyskylän palveluiden hyödyntämisen vapauttavan aikaa potilastyöhön jopa 25 minuuttia päivässä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme