Kokkolan kaupunki

Eläinlääkärivastaanotto Kokkolassa aukeaa 2.10.

Jaa

Alkuvuoden suljettuna ollut eläinlääkärivastaanotto avataan Kokkolassa. Eläinlääkäri Kaisa Savolainen aloittaa työskentelyn Vasarakujan vastaanotolla maanantaina 2.10.

Pieneläinvastaanotto on toistaiseksi avoinna ma–pe klo 8–12. Vastaanotolla työskentelee yksi eläinlääkäri, ja 16.10. alkaen myös klinikkaeläinhoitaja.  Toisen eläinlääkärin rekrytointi on käynnissä.

Pieneläinvastaanoton ajanvaraukset arkisin klo 8–9, puh. 040 805 0841. Vastaanotto sijaitsee Mesilän teollisuusalueella, osoitteessa Vasarakuja 15.

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Kommuninvånarenkät om nöjdhet med tjänsterna 2023 är öppen5.12.2023 07:54:40 EET | Tiedote

Karleby stadsstrategi 2022 – 2025 visar i vilken riktning man önskar utveckla staden och vilka teman som är viktigast i detta utvecklingsarbete. Viktiga teman när det gäller utvecklingen av Karleby stad är företagarvänlighet, barnvänlighet och upplevelser. Via dem strävar man efter att öka invånarnas välmående och samhörighet. De skapar oskså möjligheter att bygga upp ett gott och meningsfullt liv i Karleby.

Kuntalaisten palvelutyytyväisyyskysely 2023 on avoinna5.12.2023 07:54:40 EET | Tiedote

Kokkolan kaupunkistrategia 2022 -2025 kertoo, mihin suuntaan kaupunkia halutaan kehittää, ja mitkä teemat ovat tärkeimpiä tällä kehittämistaipaleella. Kokkolan kaupungin kehittämisessä keskeisiä teemoja ovat yritysystävällisyys, lapsiystävällisyys sekä elämyksellisyys. Näiden kautta pyritään lisäämään asukkaiden hyvinvointia ja yhteenkuuluvuutta sekä mahdollistamaan hyvän ja merkityksellisen elämän rakentumisen Kokkolassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme