Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaoston päätökset 2.10.2023

Jaa

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto vuokrasi Kurttilasta Åminnen kartanon tontin 40 vuodeksi ja päätti neljän suunnitteluvarauksen jatkosta.

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti vuokrata tontin Kurttilasta Merirosvot Juhlapalvelu Oy:lle omaan tai perustettavan yhtiön lukuun. Tontti vuokrataan 40 vuodeksi 17 680 euron vuosivuokralla. Tontilla sijaitsevista Åminnen kartanon asuin- ja talousrakennuksista on tehty erillinen myyntipäätös, joka on ehdollinen tälle vuokrauspäätökselle. 

Lisäksi jaosto jatkoi seuraavia suunnitteluvarauksia entisin ehdoin:

  • liike- ja toimistotontin varaus Kaitaalta PuutarhaNikkarit Oy:lle puutarhamyymälän suunnittelua ja toteuttamisedellytysten selvittämistä varten
  • alueen varaus Otaniemestä Senaattikiinteistöille asuin-, liike- ja palvelurakennusten kehittämistä ja suunnittelua varten
  • alueen varaus Keilaniemestä AB Invest AS:lle hotelli- ja kongressikeskushankkeen sekä toimistorakennushankkeen kehittämistä ja suunnittelua varten.

Finnoossa sijaitsevaa aluetta koskevan Realpro Oy:n toimitilahankkeen suunnitteluvarauksen jatkon jaosto jätti pöydälle.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.                                             

Selostukset

Jaosto kuuli selostukset aiheista:

  • Espoon keskuksen ajankohtaiskatsaus
  • Elinkeino- ja työllisyyspoliittiset painopisteet
  • TE24 uudistus 

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan kokouksesta 29.11.202329.11.2023 19:13:42 EET | Tiedote

Kasvun ja oppimisen lautakunta hyväksyi esiopetuspaikan osoittamisperusteiden ja painotetun opetuksen sekä montessoriopetuksen oppilasvalintaperusteiden muuttamisen. Lautakunta päätti myös muun muassa, että Kivimiehen koulun englanninkielinen käyttönimi on Kivimies International School. Lautakunta jätti pöydälle Sunan koulun opetuksen järjestämisen peruskorjauksen ja laajennuksen aikana. Lautakunta edellyttää, että valmistellaan toimenpide-ehdotuksia yhtenäisen toiminnan jatkamisen mahdollisuuksista muun muassa kuorotoiminnan osalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme