Koulutuskuntayhtymä OSAO

Sanna Matikainen OSAO Haukiputaan yksikönjohtajan viransijaiseksi

Jaa

OSAO Kempeleen-Limingan yksikön koulutuspäällikkö FM ja KM Sanna Matikainen on aloittanut OSAO Haukiputaan yksikönjohtajan viransijaisena 1.10.2023. Aikaisemmin yksikönjohtajaa tehtävää hoitanut Jussi Kangasmaa on siirtynyt toisen työnantajan palvelukseen.

OSAO Haukiputaan yksikönjohtajan viransijainen Sanna Matikainen kuvattuna Kotkantien kampuksen aulasssa.
Kuva: Jouni Ylisuutari

Viransijaisuus kestää 31.5.2024 saakka. Viransijaisuutta haki 11 henkilöä, joista viisi haastateltiin. 

Sanna Matikainen on innoissaan alkavasta yksikönjohtajan viransijaisuudestaan.  

“Aloitan työt erittäin hyvillä fiiliksillä. Olen odottavin mielin ja innostunut siitä, mitä uusi tehtävä pitää sisällään”, Sanna Matikainen kertoo.  

Sanna Matikainen on työskennellyt monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä sekä OSAOn Yhtymäpalveluissa että Kontinkankaan ja Kempeleen-Limingan yksikössä. Vankka ammatillisen koulutuksen tuntemus ja palava halu pedagogiseen kehittämiseen innosti Sanna Matikaisen hakemaan yksikönjohtajan viransijaisuutta.  

“Yksikönjohtaja vastaa yksikön pedagogisesta johtamisesta ja kehittämisestä, ja OSAOn toimintaympäristö muuttuu nopeasti. Haluan olla mukana pohtimassa ja kehittämässä pedagogisia ratkaisuja siihen, että jokaiselle opiskelijalle olisi mahdollisuus oppia juuri heille sopivalla tavalla. Koen, että minulla on tähän annettavaa monipuolisen ja pitkän työkokemukseni kautta.” 

OSAO Haukiputaan yksikön oppilaitoskiinteistössä on käytössä kestävän kehityksen energiaratkaisuja – esimerkiksi maalämpöä ja aurinkoenergiaa. Yksikön koulutustarjonta on hyvin monialainen, ja yksiköllä on vahvat siteet paikalliseen elinkeinoelämään. Haukiputaan autoalan opetus on saanut valtakunnallisia tunnustuksia. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Koulutuskuntayhtymä OSAO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye