Koulutuskuntayhtymä OSAO

EM-hopeamitalisti Paulus Kivelä palkitaan stipendillä 4.10.

Jaa

Koulutuskuntayhtymä OSAOsta elektroniikka-asentajaksi valmistunut oululainen Paulus Kivelä voitti EM-hopeaa syyskuussa pidetyissä EuroSkills 2023 Gdansk -kilpailuissa. Kivelän kilpailulaji oli Electronics Prototyping.

Paulus Kivelä voitti EM-hopeaa EuroSkills 2023 Gdansk -kilpailussa syyskuussa.
Paulus Kivelä voitti EM-hopeaa EuroSkills 2023 Gdansk -kilpailussa syyskuussa. Skills Finland ry:n kuvapankki.

OSAO palkitsee Paulus Kivelän stipendillä ke 4.10. klo 9.30 – 10.00.

Tilaisuus pidetään osoitteessa OSAO, opiskelijaravintola, 1. kerros, 90250 Oulu. Media on tervetullut paikan päälle tapaamaan tuoretta EM-mitalistia.

OSAOsta elektroniikka-asentajaksi valmistunut Paulus Kivelä on ammattitaitokilpailujen konkari: Ennen EuroSkills 2023 -kilpailuja hän on osallistunut kolme kertaa menestyksekkäästi ammattitaidon SM-kilpailuihin Taitajiin ja edusti lisäksi Suomea vuoden 2022 WorldSkills-kilpailuissa. Kivelä opiskelee tällä hetkellä tietotekniikan insinööriksi Oulun ammattikorkeakoulussa.

EuroSkillseissä Electronics Prototyping -lajissa kilpailutehtävänä oli suunnitella ja koostaa käsin elektroniikkalaitteen protomalli sekä ohjelmoida laitteen mikroprosessorijärjestelmä niin, että laitteeseen saadaan älykkyyttä.

Ammattitaidon EM-kilpailu EuroSkills järjestettiin Puolan Gdanskissa 5.–9.9.2023. Kilpailijoita EuroSkills-kisassa oli lähes 600. EuroSkills Gdansk 2023 -kilpailussa on yhteensä 43 lajia, jotka edustavat ammatillisen koulutuksen eri ammatteja. Suomesta kilpailuun osallistui 25 nuorta huippuosaajaa.

Suomen osallistumisen tavoite EuroSkills-kilpailuissa on suomalaisen huippuosaamisen kehittäminen ja ammatillisen koulutuksen eurooppalaisen yhteistyön vahvistaminen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Paulus Kivelä voitti EM-hopeaa EuroSkills 2023 Gdansk -kilpailussa syyskuussa.
Paulus Kivelä voitti EM-hopeaa EuroSkills 2023 Gdansk -kilpailussa syyskuussa.
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.

Koulutuskuntayhtymä OSAOn kirjoitusasu

Nimet Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk ja Oulun seudun ammattiopisto poistuivat käytöstä 1.1.2020. Nykyinen virallinen nimi on Koulutuskuntayhtymä OSAO (y-tunnus 0992445-3).

Koulutuskuntayhtymä OSAOsta käytetään yleisimmin lyhyttä nimeä OSAO. OSAO on erisnimi, joka kirjoitetaan suuraakkosin. OSAOon ei lisätä taivutettaessa kaksoispistettä. Kirjoitetaan siis esim. OSAOn, OSAOssa, OSAOsta, OSAOon.

OSAOn yksiköt
OSAO Haukiputaan yksikkö
OSAO Kaukovainion yksikkö, tekniikka
OSAO Kaukovainion yksikkö, palvelut
OSAO Kempeleen-Limingan yksikkö
OSAO Kontinkankaan yksikkö
OSAO Muhoksen yksikkö
OSAO Pudasjärven yksikkö
OSAO Taivalkosken yksikkö

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Koulutuskuntayhtymä OSAO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye