Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Lasten kulttuurikeskus Aurora etsii lasten eri aikakausina tekemää taidetta

Jaa

Lasten kulttuurikeskus Aurora etsii lasten tekemiä piirustuksia ja maalauksia Kaikkien aikojen taidenäyttelyyn. Teoshakuun voivat osallistua kaikki entiset ja nykyiset lapset lapsuudessaan tekemillään töillä. Teoshaku on avoinna 19.9.-22.10.2023 välisen ajan.  

Lapsen piirroksessa sininen mökki ja tikku-ukko.
Kaikkien aikojen taidenäyttely Lasten kulttuurikeskus Aurora

Kaikkien aikojen taidenäyttelyllä Lasten kulttuurikeskus Aurora haluaa nostaa esiin kaikkien aikojen lasten taidetta ja taiteen tekemisen riemua. Kaappien kätköistä löytyvä lapsuudessa tehty teos tai oman lapsen piirustus voidaan valita Kaikkien aikojen taidenäyttelyyn. Teoshaun kautta valituksi tulleet työt ovat esillä Lasten kulttuurikeskus Auroran Kivijalkagalleriassa 25.11.2023.-26.1.2024 välisen ajan.   

Lasten kulttuurikeskus Aurora toivoo teoshaun kautta löytävänsä monipuolisesti eri ikäisten ja eri aikakausien lasten töitä. Teosten aihepiiri on vapaa ja arvostamme taiteen ja taiteellisen ilmaisun monimuotoisuutta. Teokset Kaikkien aikojen taidenäyttelyyn valitsee lapsista ja aikuisista koostuva raati.  

Osallistujan tulee olla alle 18-vuotias tai aikuinen, joka on tehnyt taideteoksen ollessaan alle 18-vuotias. Alle 18-vuotiaat osallistuvat hakuun huoltajan suostumuksella. 

Näyttely on osa Lasten kulttuurikeskus Auroran Taidetekoja 20 vuotta -ohjelmaa. Lasten kulttuurikeskus Aurora juhlii tänä syksynä 20-vuotissyntymäpäiviään ja juhlistaa lasten luovuutta osallistavien taidetekojen ja tapahtumien kautta. Juhlasyksy huipentuu Auroran pihapiirissä järjestettävään Suureen Taidejuhlaan pimenevässä marraskuun illassa 25.11.2023. Kaikkien aikojen taidenäyttelyn avajaisia vietetään samana iltana. 

Teoshaun ohjeet ja säännöt: www.lastenkulttuurikeskusaurora.fi  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Reea-Maija Ruohonen
kulttuurituottaja
reea-maija.ruohonen@espoo.fi
+358 40 6368639

Kaisa Karvonen
tuotantoharjoittelija
ext-kaisa.karvonen@espoo.fi

Kulttuurin tulosyksikkö vastaa Espoon kulttuuritarjonnasta ja kulttuuriprofiilista. Tulosyksikköön kuuluu viisi palvelualuetta: kaupunginkirjasto, kaupunginmuseo, kaupunginorkesteri Tapiola Sinfonietta, kulttuurin edistäminen ja kumppanuudet ja sekä kulttuuritalot ja -palvelut.

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri

#KulttuuriEspoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan kokouksesta 29.11.202329.11.2023 19:13:42 EET | Tiedote

Kasvun ja oppimisen lautakunta hyväksyi esiopetuspaikan osoittamisperusteiden ja painotetun opetuksen sekä montessoriopetuksen oppilasvalintaperusteiden muuttamisen. Lautakunta päätti myös muun muassa, että Kivimiehen koulun englanninkielinen käyttönimi on Kivimies International School. Lautakunta jätti pöydälle Sunan koulun opetuksen järjestämisen peruskorjauksen ja laajennuksen aikana. Lautakunta edellyttää, että valmistellaan toimenpide-ehdotuksia yhtenäisen toiminnan jatkamisen mahdollisuuksista muun muassa kuorotoiminnan osalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme