Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallitus: Elokuun 2023 kuukausiraportti

Jaa

Kaupunginhallitus merkitsi tiedoksi vuoden 2023 elokuun kuukausiraportin.

Elokuun kuukausiraportin tiedot ja tunnusluvut ovat pysyneet hyvin pitkälle samankaltaisina kuin syyskuun alussa esitellyssä osavuosikatsauksessa kuvattiin.

Kaupunginhallitus käsitteli henkilömuutoksia eri luottamustoimielimissä. Muutokset hyväksyttiin esitysten mukaan ja kaupunginhallituksen edustajan nimeämistä kasvun ja oppimisen lautakunnan nuorisoasiainjaostoon lukuun ottamatta ne etenevät vielä valtuuston päätettäviksi. Kaikki muutokset löytyvät esityslistalta.

Lisäksi kaupunginhallitus käsitteli vastauksia valtuustoaloitteisiin. Valtuuston käsittelyyn etenevät aloitteet, jotka vähintään 14 valtuutettua on allekirjoittanut.

Kaupunginhallituksen esityslistat ja pöytäkirjat

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan kokouksesta 29.11.202329.11.2023 19:13:42 EET | Tiedote

Kasvun ja oppimisen lautakunta hyväksyi esiopetuspaikan osoittamisperusteiden ja painotetun opetuksen sekä montessoriopetuksen oppilasvalintaperusteiden muuttamisen. Lautakunta päätti myös muun muassa, että Kivimiehen koulun englanninkielinen käyttönimi on Kivimies International School. Lautakunta jätti pöydälle Sunan koulun opetuksen järjestämisen peruskorjauksen ja laajennuksen aikana. Lautakunta edellyttää, että valmistellaan toimenpide-ehdotuksia yhtenäisen toiminnan jatkamisen mahdollisuuksista muun muassa kuorotoiminnan osalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme