Kiinteistömaailma

Omakotitalokauppa positiivinen yllätys – kerrostalokauppa vaatimatonta syyskuussa

Jaa

Kiinteistömaailman Pulssi 3.10.2023

Kiinteistömaailma-ketju välitti juuri päättyneessä syyskuussa yhteensä 923 kohdetta. Niistä 702 oli käytettyjen myynnissä olleiden kohteiden välitystä, 5 uudiskohteiden välitystä ja 216 vuokrakotien välitystä.

”Omakotitalokaupassa nähtiin paras myyntikuukausi kokonaiseen vuoteen, mikä on todella iloinen yllätys, ja myös rivitalokaupassa kuukautta voi pitää varsin vahvana. Kerrostalokaupan piristyminen sen sijaan antaa edelleen odottaa itseään”, sanoo Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Mika Laurikainen.

”Näissä oloissa kannustan tekemään laskelman: kuinka paljon itseä kiinnostavan kohteen hinta on laskenut vuoden takaisesta ja paljonko lainan korkoihin menee nykytasolla – tulos voi olla yllättävä ja mahdollisuuksia avaava”, Laurikainen lisää.

Kiinteistömaailma julkaisee puolivuosittaisen barometrinsä asuntokaupan näkymistä torstaina 5.10.2023 kello 9. Ennuste pohjautuu 330 välitysammattilaisen vastauksiin oman markkina-alueen tilanteesta ja eri asuntotyyppien kaupan näkymistä.

Ilmoittautumiset barometrin julkistusaamukahville: taina.mustamo@kiinteistomaailma.fi. Osallistua voi myös etänä (Teams). Tilaisuus on lehdistön edustajille.

Lisätiedot:
Mika Laurikainen, toimitusjohtaja, Kiinteistömaailma Oy, puh. 040 5607514

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kiinteistömaailma on kiinteistönvälityspalveluita Suomessa ja Baltian maissa tarjoava yritys.

Suomessa Kiinteistömaailma on maan suurin kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee yli 500 asuntokaupan ammattilaista reilussa sadassa yrittäjävetoisessa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Yritys perustettiin vuonna 1990.

Baltian maissa (Viro, Latvia, Liettua) Kiinteistömaailma toimii Ober-Haus -brändillä. Kiinteistömaailma osti Ober-Hausin liiketoiminnan vuonna 2021.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailman vuosi 2023 ja näkymät alkaneeseen vuoteen 2024: Kiinteistömaailma vahvisti asemiaan poikkeuksellisissa markkinaoloissa5.2.2024 08:00:00 EET | Tiedote

Kiinteistömaailma-ketjuun ja -konserniin kuuluvat yhtiöt tekivät vuonna 2023 Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa yhteensä 50 miljoonan euron liikevaihdon hoitamalla yhteensä reilut 12 200 välitystoimeksiantoa (v. 2022: 62 milj. euroa ja 14 300 toimeksiantoa). Niiden lisäksi Kiinteistömaailmaan kuuluva Ober-Haus hoiti lähes 15 000 arviointitoimeksiantoa Baltian maissa. ”Kiinteistömaailma vahvisti asemiaan poikkeuksellisen haastavissa markkinaoloissa ja kasvatti markkinaosuuttaan suomalaisessa kiinteistönvälityksessä”, sanoo Kiinteistömaailma Oy:n ja Ober-Haus A/S:n hallituksen puheenjohtaja Risto Kyhälä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye