Palkittu tv-vaikuttaja löysi ihmisyydestä uuden puolen

Jaa

Ylen entinen johtaja, media-alan konkari ja yritysvalmentaja Risto Kuulasmaa tarjoaa tänään ilmestyneessä kirjassaan Kaikki valo maailmassa (Bazar) henkilökohtaisen mutta holistisen näkemyksen ihmisyydestä. Hidasta elämää -kirjaperheeseen kuuluva teos aloittaa uuden Hidasta viisautta -sarjan, jossa tutkitaan maailmaa ja ihmisenä olemista elämänfilosofisella otteella.

Risto Kuulasmaa kutsuu uutuuskirjassaan lukijan uteliaasti mukaan pohtimaan ihmisyyden peruskysymyksiä. Mikä yhdistää henkisiä ja filosofisia perinteitä? Mitä on tietoisuus? Kuinka voimme vapautua kärsimyksestä matkalla kohti kestävää rauhaa ja onnellisuutta?

Kaikki valo maailmassa tarjoaa näkökulman ihmisenä olemiseen. Se auttaa hahmottamaan ihmisenä olemisen monia eri puolia kiinnostavien kysymysten kautta: Onko uskoa ilman luottamusta? Mitä yhteistä on teknologioilla ja henkisyydellä? Mitä on kahden ajatuksen välissä?

Palkittu media-alan vaikuttaja

Risto Kuulasmaa (s. 1978) on työskennellyt tuottajana, ohjaajana ja strategina muun muassa Duudsonien ja Docventuresin taustalla sekä Ylen television ja Areenan julkaisupäällikkönä. Lisäksi hän on osaperustanut tubettajatapahtuma Tubeconin sekä Finnish Flow’n, joka järjestää ohjelmaa Davosin talousfoorumin yhteydessä. Kuulasmaan tuottamia televisio-ohjelmia on palkittu neljällä Kultainen Venla -palkinnolla ja kahdesti Formaatti-Finlandia-palkinnolla. Parhaillaan Kuulasmaa vetää isoa TV-hanketta Los Angelesissa, toimii neuvonantajana Euroopan suurimmassa podcast-studiossa (Munck Studios) sekä valmentaa yrityksiä ja yritysjohtajia kestävässä kasvussa.

Meditaatio ja henkisen tien kulkeminen on ollut osa Risto Kuulasmaan elämää jo parinkymmenen vuoden ajan. Hän asuu perheineen Amsterdamissa.

Kutsu hiljaisuuteen -tilaisuus Akateemisessa 5.10.

Kirjan julkistustilaisuus pidetään torstaina 5.10. Akateemisessa kirjakaupassa (Keskuskatu 1, Helsinki). Tilaisuudessa Risto Kuulasmaa meditoi klo 15.30–18 Kohtaamispaikalla. Yleisö on tervetullut osallistumaan meditointiin, jota ohjaavat iltapäivän aikana Hidasta elämää -brändin toinen perustaja Sanna Wikström, työterveyslääkäri ja psykiatri Erkko Klemetti, kustannustoimittaja Noora Mustajoki ja taiteilija Manuela Bosco. Meditaation päätteeksi klo 18–18.30 Madventuresin ohjaaja Tunna Milonoff haastattelee Risto Kuulasmaata hänen uutuuskirjastaan.

Kirjasta sanottua

“Timanttinen kiteytys, valon lähde.” – Esa Saarinen

Kaikki valo maailmassa on teos, jonka luettuasi et ole enää sama ihminen kuin ennen lukukokemusta. Teos muistuttaa sinua siitä, kuka syvimmiltäsi olet, ytimestäsi. Tämä on hengestä lähtöisin olevaa, sielua syvästi ravitsevaa tekstiä. Kirja on maanläheisesti, kirkkaasti ja luovasti kirjoitettu, ja se lahjoittaa oivalluksia tietoisuuden eri kerroksille. Teoksen energia on mullistava, suorastaan mykistävä.”  – Manuela Bosco

”Suurin osa tämän kirjan tekstistä on syntynyt tilassa, jossa kirjoittajan analyyttinen mieli on ikään kuin lakannut ja tilalle virrannut kollektiivista tietoa – intuitiivista viisautta. Ehkä juuri siksi Kaikki valo maailmassa pääsee koskettelemaan niin poikkeuksellisella tavalla olemassaolon puhdasta ydintä.” – Tunna Milonoff

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Risto Kuulasmaa (kuva: Sam Jämsen)
Risto Kuulasmaa (kuva: Sam Jämsen)
Lataa

Bazar ­– Parasta lukemista Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 70 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bazar Kustannus

Kale Puontille Vuoden johtolanka -palkinto ja Rebekka Härköselle Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja6.2.2024 15:00:00 EET | Tiedote

Kale Puontin suositun Pasilan Myrkky -dekkarisarjan viides osa, Fadi (Bazar 2023), on voittanut Vuoden johtolanka -palkinnon, joka jaetaan aina edellisen vuoden parhaalle kotimaiselle jännityskirjalle. Rebekka Härkösen Prinsessamekko (Bazar 2023) on valittu viime vuoden parhaaksi esikoisdekkariksi ja palkittu Vuoden esikoisdekkari -kunniakirjalla. Suomen dekkariseura jakoi maamme merkittävimmät jännityskirjallisuuden palkinnot tänään 6.2. Helsingissä pidetyssä tilaisuudessa.

Bazarin kevään 2024 uutuuskirjojen luettelo on julkaistu6.11.2023 09:19:00 EET | Tiedote

Ensi keväänä Bazar Kustannus julkaisee runsaan kattauksen kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta. Kevään uutuuksiin kuuluu muun muassa kaksi suomalaisista naistaitelijoista kertovaa elämäkertaromaania, kulttimaineeseen nousseen japanilaisen Toshikazu Kawaguchin kirjasarjan aloitusosa sekä yhteensä kymmenen kotimaista ja suomennettua hyvän mielen romaania. Tietokirjoissa tutustutaan saksalaiseen jalkapalloon, saadaan vinkkejä varttuneen kehon ja mielen hoitamiseen ja perehdytään rikostutkinnan menetelmiin. Tietokirjallisuuden valikoimaa täydentävät Hidasta elämää -kirjasarjan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat uutuudet. Bazarin kevään 2024 julkaisuluettelo kattaa tammi–kesäkuussa ilmestyvät uutuuskirjat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye