Tesi

Kutsu: Tesin uusi selvitys suomalaisista terveysteknologiayrityksistä ja niiden rahoituksesta – online-info perjantaina 13.10.

Jaa

Tesin uusi selvitys suomalaisista terveysteknologiayrityksistä ja niiden rahoituksesta – online-info perjantaina 13.10. 

Miltä suomalaisten terveysteknologiayritysten rahoitustilanne näyttää ja miten se on kehittynyt edellisvuosien aikana? Millainen rooli yksityisellä ja julkisella rahoituksella on? Kuinka paljon uusia terveysteknologiayrityksiä perustetaan ja miten ne jakautuvat maantieteellisesti? Mitä markkinatrendejä on näkyvissä kotimaassa ja Pohjoismaissa? Miltä alan tulevaisuus voisi näyttää? 

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia perjantaina 13.10. kello 9:00 – 9:30 online-infotilaisuudessamme, kun Tesin sijoitusammattilaiset Joni Karsikas ja Miia Kaye esittelevät tuoretta selvitystä.

Nappaa siis aamukahvia mukaan ja tule kuulolle! 

Tilaisuus pidetään Zoomissa.

Lämpimästi tervetuloa! 

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tesi pähkinänkuoressa

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista.  tesi.fi  |  Twitter  |  LinkedIn  |  Uutiskirje 

Taustaa Tesistä:

  • Vuonna 1995 perustettu pääomasijoitusyhtiö
  • Virallinen nimi Suomen Teollisuussijoitus Oy
  • Suomen valtion 100 % omistama
  • Hallinnoidut pääomat 2,4 miljardia euroa
  • 11 miljardia euroa liikevaihtoa ja yli 70 000 työpaikkaa Suomeen kasvuyrityksistä, joissa Tesi on suoraan tai välillisesti rahastojen kautta rahoittajana

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tesi

Tesin kasvuyrityspulssi: Vuosi 2023 oli odotuksia heikompi, kuluvalle vuodelle maltillisen positiiviset odotukset18.1.2024 00:00:30 EET | Tiedote

Tesin (Suomen Teollisuussijoitus) tuoreen selvityksen mukaan edellisvuosi oli kasvuyrityksille jopa odotettua heikompi: liikevaihdon kasvu sakkasi ja kannattavuus ja maksuvalmius laskivat. Lisäksi suunniteltuja investointeja lykättiin laajalla rintamalla. Vuosi aloitetaan kuitenkin varovaisen positiivisen näkymän kanssa: liikevaihdolle ja viennille odotetaan kasvua, ja kasvuhakuisten yritysten kasvutavoitteet ovat aiempaa korkeammalla. Tutkimus- ja kehitystyötä on jatkettu haasteista huolimatta ja niiden kohdalla trendi on kasvusuuntainen.

Tesi’s Growth Company Pulse Survey: Weaker than expected performance in 2023, moderately positive outlook for 202418.1.2024 00:00:30 EET | Press release

The recent survey by Tesi (officially Finnish Industry Investment) reveals Finnish growth companies performed even more weakly than forecast last year: growth in net sales was sluggish, while profitability and liquidity declined. Planned investments were also postponed across a wide front. Nevertheless, the year started with a cautiously positive outlook: growth is expected in both net sales and exports, and growth-oriented companies have set their growth targets higher. Research & development has been continued, with a trend towards growth, regardless of the challenges.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye