Soberisti OySoberisti Oy

Digisairaala ja Soberisti aloittavat yhteistyön

Jaa
Irja Suokas ja Ira Koivu
Irja Suokas ja Ira Koivu

Digitaalisia lääkäripalveluja tarjoava Digisairaala ja alkoholiriippuvuuden online-palvelu Soberisti aloittavat yhteistyön. Yhteistyön tarkoituksena on edistää palvelujen tavoitettavuutta ja madaltaa kynnystä avun hakemiseen varhaisen vaiheen alkoholiriippuvuuteen.

- Asiakkaamme ovat koulutettuja ja työssäkäyviä ihmisiä, jotka ovat
havahtuneet riippuvuuteensa suhteellisen varhaisessa vaiheessa. Heidän ongelmansa ei vielä näy ulospäin, joten he eivät ole valmiita menemään työterveyteen puhumaan tilanteestaan. Soberistin palvelussa he saavat tukea muutokseen aidosti anonyymisti, leimautumatta. Ja nyt heillä on mahdollisuus saada myös lääkäri- ja terapiapalveluita ilman, että siitä tulee merkintää työnantajalle, toteaa Soberisti Oy:n toimitusjohtaja Ira Koivu.

Soberisti® on auttanut suomalaisia vapaaksi alkoholista vuodesta 2021. Tiimin kasvaessa tämän vuoden alussa perustettiin Soberisti Oy ja palvelu laajeni keväällä työkykypalveluksi työnantajayrityksille. Digisairaala on syntynyt vastaamaan kasvavaan kysyntään sosiaali- ja terveyspalvelujen etävastaanotoille, painottaen yksilöllistä hoitoa, inhimillisyyttä ja helppoutta.

- Meidät tunnetaan etäterveydenhuollon edelläkävijänä. Nyt laajennamme yhteistyössä Soberisti Oy:n kanssa palveluvalikoimaamme, kattaen myös alkoholiriippuvuuden haasteet. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden saada apua luottamuksellisesti ja nopeasti, täyttäen heidän yksilölliset tarpeensa, sanoo Digisairaala Oy:n toimitusjohtaja Irja Suokas.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Ira Koivu
Ira Koivu
Lataa
Irja Suokas
Irja Suokas
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Soberisti Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye