Gummerus

Idyllistä joulutunnelmaa ja iloisia yllätyksiä

Jaa

Historiallisen romantiikan mestari Ann-Christin Antell jatkaa Puuvillatehdas-sarjan hahmojen tarinaa hurmaavalla Loviisan joululla. Lämminhenkiset joulu-uutuudet ilmestyvät myös brittifeelgoodin kestosuosikeilta Jenny Colganilta ja Heidi Swainilta.

Loviisan joulu, äänikirja
Loviisan joulu, äänikirja

Ann-Christin Antell: Loviisan joulu

Hurmaava tarina valottaa Puuvillatehdas-sarjasta tutun Loviisa-tädin vaiheita idyllisessä Naantalissa, jossa valmistaudutaan joulunviettoon vuonna 1865. Merikapteenin rouva Loviisan kanssa pakkasaamuun heräävät ranskaa puhuva papukaija Bonaparte ja vanha laivakissa Helmeri. Joulutunnelman lisäksi luvassa on erikoisia tuliaisia. Ann-Christin Antellin Puuvillatehdas-kirjoja on myyty yhteensä jo yli 140 000 kappaletta.

 Ilmestyy e- ja äänikirjana 27.11., lukija Sanna Majuri

 Jenny Colgan: Joulu suolaisten tuulten saarella, suomentanut Jade Haapasalo

Koti pikkusaarella -sarjan kolmannessa osassa on aika nauttia takkatulen rätinästä Muren saarella, mutta Floran maailma on myllerryksessä. Hän on raskaana ex-pomolleen Joelille, eikä tiedä, miten kertoisi uutisesta. Ottaako Joel uutisen ilosanomana vai tuleeko joulusta yhtä synkkä kuin Skotlannin talvi?​ Romaanissa mukana herkullisia reseptejä.

Ilmestynyt painettuna kirjana sekä e- ja äänikirjana, lukija Anniina Piiparinen

Heidi Swain: Joulun ihmemaa, suomentanut Jade Haapasalo

Paige palaa raskaan ulkomaankomennuksen jälkeen lapsuudenmaisemiinsa Wynthorpen kartanoon. Hän aikoo vain piipahtaa, mutta hänet otetaan heti mukaan tiiviin kyläyhteisön elämään. Paige tutustuu iäkkääseen, äkäiseen Albertiin sekä komeaan, aina myrskyn merkiltä näyttävään Brodieen. Hän tunnistaa molemmissa tutun halun piiloutua koko maailmalta. Mutta joulu on ovella. Onko sen juhliminen erakkona sittenkään hyvä idea?​

Ilmestyy sekä painettuna että e- ja äänikirjana 13.11., lukija Rosanna Kemppi

Ann-Charlotte Persson: Sydämellisen joulun resepti, suomentanut Pekka Marjamäki

Emma saa kiireisen soiton kotoa Ruotsista ja joutuu lähtemään isotätinsä avuksi, kun tämä on joutunut sairaalaan. Joulurauhasta ei ole tietoakaan, kun vintin perukoilta paljastuu synkkä perhesalaisuus. Ruotsalaisen Ann-Charlotte Perssonin Sydämellisen joulun reseptin kalenteriluukkuja on kuunneltu Suomessa yhteensä yli 50 000 kertaa. Tunnelmallinen tarina on ilmestynyt nyt kokonaisuudessaan myös painettuna kirjana.

Lisätietoja sekä haastattelu-, arvostelukappale- ja kuvapyynnöt:

Pauliina Pietilä, tuottaja, p. 040 779 2942, pauliina.pietila@gummerus.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Joulu suolaisten tuulten saarella, äänikirjan kansikuva
Joulu suolaisten tuulten saarella, äänikirjan kansikuva
Lataa
Joulun ihmemaa, äänikirjan kansikuva
Joulun ihmemaa, äänikirjan kansikuva
Lataa
Loviisan joulu, äänikirjan kansikuva
Loviisan joulu, äänikirjan kansikuva
Lataa
Sydämellisen joulun resepti, painetun kirjan kansikuva
Sydämellisen joulun resepti, painetun kirjan kansikuva
Lataa
Joulun ihmemaa, painetun kirjan kansikuva
Joulun ihmemaa, painetun kirjan kansikuva
Lataa
Joulu suolaisten tuulten saarella, painetun kirjan kansikuva
Joulu suolaisten tuulten saarella, painetun kirjan kansikuva
Lataa

Gummerus

Vuonna 1872 perustettu Gummerus on Suomen vanhin yleiskustantamo. Toteutamme edelleen perustajamme Kaarle Jaakko Gummeruksen alkuperäistä visiota julkaista kirjallisuutta ”huviksi ja hyödyksi”. Omaperäiset ja uskaliaat kustannuspäätökset ovat aina olleet Gummeruksen toiminnan ydin. Suhtaudumme kirjallisuuteen rakastavasti ja intohimoisesti, ja meitä ohjaavat yhteiset arvot: rohkea mieli, avara katse ja vapaa sana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gummerus

Ennakkotiedote: Suomen ylikulutuspäivä lähestyy taas – 25.3. ilmestyvä uutuuskirja Planetaarinen vaatekaappi neuvoo, kuinka pukeutua maapallon kantokyvyn rajoissa29.2.2024 09:57:43 EET | Tiedote

Onko mahdollista hankkia vaatteita siten, että maapallon resurssit riittävät, mutta samalla nauttia pukeutumisesta ja leikitellä tyyleillä? Sissi Penttilän ja Aku Varamäen uutuuskirja Planetaarinen vaatekaappi (Gummerus) tarjoaa konkreettisia ratkaisuja vaatearjen tueksi kaikille, jotka haluavat elää kestävästi ilosta ja tyylistä tinkimättä. Silmiä avaava ja inspiroiva tietokirja ilmestyy 25.3.

Ennakkotiedote: Mahtisukujen salaisuuksia, taideaarteita ja nykyitalialaista arkea – Muutosta Firenzeen, unelmien kaupunkiin kertova kirja on hurmaava nojatuolimatka taiteeseen ja kulttuuriin 1200-luvulta tähän päivään22.2.2024 11:45:00 EET | Tiedote

Kuinka suoraviivainen skandinainen, jonka italiantaito on oopperamusiikista peräisin, neuvottelee kiinteistönvälittäjän kanssa unelmakämpän kosteusvaurioista? Taidehistorioitsija ja Kansallisoopperassa työskennellyt oopperalaulaja Salla Leponiemi toteutti haaveensa ja muutti mäyräkoiransa Figaron kanssa Firenzeen. Maaliskuussa ilmestyvässä kirjassa Firenzeläiset elämät (Gummerus) hän kertoo elämänmuutoksestaan ja esittelee lukijalle hurmaavalla tavalla firenzeläistuttavuuksia piazzalla päivystävästä pappaparlamentista Medicien kaltaisiin historian suurnimiin sekä taiteilijoihin ja arkkitehteihin, jotka ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin.​

Ennakkotiedote: Merja Mäen tunteikas romaani käsittelee historiankirjoituksessamme vähälle huomiolle jäänyttä aihetta: suomalaissotilaiden ja karjalaisnaisten romansseja jatkosodan miehitysvaiheen aikana ja näistä suhteista syntyneitä lapsia15.2.2024 07:50:00 EET | Tiedote

Merja Mäki teki kaunokirjallisen läpimurron 2022 ilmestyneellä evakkoromaanillaan Ennen lintuja (Gummerus), joka palkittiin Tulenkantaja-vientikirjapalkinnolla. 11.3.2024 ilmestyvä jatkosodan miehitysvaihetta kuvaava Itki toisenkin (Gummerus) jatkaa tunteikkaiden sota-ajan Karjalaan sijoittuvien romaanien sarjaa. Mäellä on karjalaisia sukujuuria Käkisalmessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye