Atena

Lohdullinen turvakirja itselempeyttä etsiville

Jaa

Miten olla itsensä paras ystävä, tsemppari ja kuuntelija? Miksi se on ylipäätään tärkeää? Entä mitä tehdä, kun elämässä tulee haastavia aikoja?

Henriikka Rönkkönen: Olet ihana, rakas ja tärkeä
Ilmestyy 8.11.

Henriikka Rönkkönen on selvinnyt vuosia kestäneestä ahdistuksesta ja paniikkihäiriöstä itseensä tutustumalla ja eri hyvinvointimetodeihin perehtymällä. Matkassa on ollut mutkia, eikä se ole ollut helppo.

Olet ihana, rakas ja tärkeä -kirja syntyi, jotta jokaisen ei tarvitsisi koluta samoja notkoja ja sudenkuoppia. Kirjassaan Rönkkönen kertoo oman tarinansa lisäksi keinoista, jotka ovat auttaneet häntä itseään sekä antaa lempeitä lohdun sanoja niitä tarvitseville. Tärkeimmäksi sanomaksi kirjassa kohoaa se, että kukaan ei ole matkalla yksin.

Kirjan armolliset tekstit ja helpot harjoitukset rohkaisevat kokeilemaan, miten elämä muuttuu, kun alkaa puhua itselleen kauniimmin, ohjaa ajatuksia rakentavampaan suuntaan tai sujahtaa aamuisin kylmään suihkuun.

Henriikka Rönkkösen kirjoja on myyty yli 200 000 kappaletta. Häneltä on aiemmin ilmestynyt sinkkuelämää ja ihmissuhteita käsittelevät romaanit Mielikuvituspoikaystävä, Bikinirajatapaus, Määmatka ja Rakkausshokkihoito.

Haastattelupyynnöt, lisätiedot, arvostelukappaleet: hanna-leena.soisalo@otava.fi

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Atena on osa Otava-konsernia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Atena

Ainutlaatuinen tietoteos jatkosodassa kaatuneiden sotilaiden etsinnästä29.9.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Slava Skokov & Mikko Porvali: Kentälle jääneet – Kannaksella 1944 kadonneet sotilaat ja heidän etsintänsä Ilmestyy 23.10. Kun Kannaksen suurhyökkäys alkoi kesäkuussa 1944, suomalainen pääpuolustusasema murtui nopeasti. Alkoi perääntymisvaihe, jonka rajuissa taisteluissa katosi tuhansia suomalaissotilaita. Suuri osa heistä jäi kaatuneina kentälle. Etenevä puna-armeija hautasi vainajista osan, yleensä lähimpiin pommikuoppiin tai taisteluasemiin. Monia jäi myös kaatumispaikalleen niille sijoilleen. Slava Skokovin vapaaehtoinen arkeologiaryhmä Karjalan Valli on etsinyt Kannaksen sotavainajia 1990-luvulta alkaen. Ryhmä on palauttanut kotimaan sankarihautoihin 135 suomalaista kaatunutta. Yli puolet heistä on tunnistettu DNA-tutkimuksin, osa odottaa yhä tunnistamista. Kentälle jääneet liikkuu kahdella aikatasolla. Sotahistorioitsija ja menestyskirjailija Mikko Porvali kertoo taisteluista, joissa Karjalan Vallin löytämät sankarivainajat kaatuivat. Kuvaus sodan ratkaisuhetkistä saa historian he

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme