Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähkö kiittää palautteesta: Pörssisähkö-tuotteen hinnoittelu uudistuu

Jaa

Viime viikolla jotkut uutislähteet nostivat esille Vaasan Sähkön Pörssisähkö-tuotteen hinnoittelutavan. Uutisoinnin aiheuttamat yhteydenotot antoivat yritykselle syyn tarkastella tuotetta ja pohtia, vastaako se asiakkaiden toiveita. 1.11. alkaen tuote hinnoitellaan siten, että negatiiviset pörssihinnat huomioidaan asiakkaan laskulla.

Vaasan Sähkö Onkilahdelta päin.
Vaasan Sähkö Onkilahdelta päin. Kuva: Ann-Sofi Berg

- Olemme aikaisemminkin pyrkineet hinnoittelemaan Pörssisähkö-tuotteemme niin, että se olisi kokonaistarkastelussa asiakkaille edullinen, Vaasan Sähkön myyntipäällikkö Lena Lainio avaa.

- Kun tuote otettiin käyttöön 2022, oli negatiivisia tunteja, eli miinustunteja sähköpörssissä keskimäärin yksi joka toinen viikko. 

Asiakkaiden palaute sai jälleen kerran Vaasan Sähkön toimimaan.

- Saamastamme palautteesta ymmärrämme, että asiakkaamme toivovat, että hinnoittelutapaa muutetaan.

- Väärinkäsitys on ollut se, että negatiivisten tuntien erilainen käsittely veisi asiakkailta suuria rahallisia hyötyjä. Keskivertoasiakkaan kohdalla puhumme kuitenkin kymmenistä senteistä kuukausitasolla. Se kertookin, miksi katse kannattaa pitää välityspalkkiossa ja perusmaksussa, Lainio miettii.

Vaasan Sähkö ottaa ensitöikseen käyttöön negatiiviset pörssihinnat.

- Palautteen perusteella olemme tulleet siihen lopputulemaan, että Pörssisähkö-tuotteen hinnoittelua on syytä muuttaa asiakkaiden toivomaan suuntaan. Kiitämme kaikkia asiakkaita, jotka ovat olleet asiasta meihin yhteydessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkön myynti, sähkön hankinta, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 140 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2022 oli noin 330 milj. euroa. Vuonna 2022 Vaasan Sähkö täytti 130 vuotta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköverkko pyytää kommentteja sähköverkon kehittämissuunnitelmaan17.5.2024 07:02:00 EEST | Tiedote

Vaasan Sähköverkko on laatinut verkon kehittämissuunnitelman, jossa esitetään, miten alueen sähköverkkoa aiotaan kehittää tulevina vuosina. Suunnitelma perustuu arvioihin erilaisista yhteiskunnallisista muutostekijöistä, kuten vihreän siirtymän edistymisestä sekä alueen väestön, palveluiden ja teollisuuden kehittymisestä. Merkittäviä tekijöitä ovat myös lämmityksen ja liikenteen sähköistyminen sekä sähkön pientuotanto. Suunnitelmaa voi kommentoida toukokuun loppuun saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye