Lapin ELY-keskus

Isohaaran pohjoisen suunnan silta suljetaan tilapäisesti liikenteeltä

Jaa

Valtatiellä 4 Kemissä Isohaaran pohjoisen suunnan silta suljetaan liikenteeltä 23.10. - 5.11. liikuntasaumalaitteiden huoltotöiden vuoksi.

Isohaaran silta
Isohaaran silta

Liikenne siirretään etelän suunnan sillalle, joka on korjaustöiden ajan kaksisuuntainen. Ajoradan ajosuunnat erotetaan lamellein. Sillalla on 50 km/h nopeusrajoitus.

Urakoitsijana toimii Infraroad Oy.

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Antero Erkinjuntti, puh. 0295 037 217, antero.erkinjuntti(at)ely-keskus.fi

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye