Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Aluevaltuuston kokous järjestetään 23.10.2023

Jaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuuston kokous pidetään Vantaan kaupungintalon valtuustosalissa maanantaina 23.10.2023 klo 18.00 alkaen. Kokouksen kuulutus on julkaistu 18.10.2023.

Yleisön on mahdollista seurata aluevaltuuston kokousta kaupungintalon tiloissa (os. Asematie 7, Vantaa) sekä sähköisesti striimattuna Youtubessa

Kokouksen esityslista julkaistaan viimeistään neljä päivää ennen kokousta hyvinvointialueen verkkosivustolla. 

Kokouksessa käsiteltäviä asioita ovat muun muassa:

  • hyvinvointialueen hallintosäännön päivittäminen 23.10.2023 lukien 
  • toimenpideselvitys hyvinvointialueen tarkastuslautakunnan vuoden 2022 arviointikertomuksessa esitettyjen havaintojen ja huomioiden pohjalta.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään nähtävänä yleisessä tietoverkossa hyvinvointialueen verkkosivustolla maanantaista 30.10.2023 klo 12.00 lähtien.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen lastensuojelussa edelleen henkilöstövajetta, vaikka tilanne on parantunut – tilanne saatava kuntoon elokuuhun mennessä22.12.2023 10:36:14 EET | Tiedote

Aluehallintovirasto (AVI) antoi vuosi sitten silloiselle Vantaan kaupungille 800 000 euron uhkasakon lastensuojelun asiakasmitoituksen ylittymisen ja lastensuojelun palvelujen ruuhkautumisen johdosta. Tämä uhkasakko raukesi. Toiminnan järjestämisvastuu siirtyi 1.1.2023 Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle. AVI on valvonut tilannetta tämän jälkeen, ja hyvinvointialue on antanut selvityksen tilanteesta tämän vuoden elokuussa. AVI on nyt langettanut uuden 700 000 euron uhkasakon. Ensi vuoden elokuuhun mennessä lastensuojelussa henkilöstömitoituksen tulee toteutua, tarvittaviin lastensuojelupalveluihin ohjautumisen tulee olla järjestetty lasten tarpeiden mukaisesti viivytyksettä ja kaikille lastensuojelupalveluita tarvitseville lapsille tulee olla nimettynä heidän asioistaan vastaava sosiaalityöntekijä. ”Olemme tietoisia haasteista, ja olemme kehittäneet toimintaa merkittävästi tänä vuonna. Emme tästä huolimatta ole valitettavasti vielä tavoitteessa. Selvityksen jälkeen tilanne on kuiten

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye