Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Aluevaltuuston kokous järjestetään 23.10.2023

Jaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuuston kokous pidetään Vantaan kaupungintalon valtuustosalissa maanantaina 23.10.2023 klo 18.00 alkaen. Kokouksen kuulutus on julkaistu 18.10.2023.

Yleisön on mahdollista seurata aluevaltuuston kokousta kaupungintalon tiloissa (os. Asematie 7, Vantaa) sekä sähköisesti striimattuna Youtubessa

Kokouksen esityslista julkaistaan viimeistään neljä päivää ennen kokousta hyvinvointialueen verkkosivustolla. 

Kokouksessa käsiteltäviä asioita ovat muun muassa:

  • hyvinvointialueen hallintosäännön päivittäminen 23.10.2023 lukien 
  • toimenpideselvitys hyvinvointialueen tarkastuslautakunnan vuoden 2022 arviointikertomuksessa esitettyjen havaintojen ja huomioiden pohjalta.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään nähtävänä yleisessä tietoverkossa hyvinvointialueen verkkosivustolla maanantaista 30.10.2023 klo 12.00 lähtien.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye