Hedin Automotive Oy

Suomalaiset hurmaantuivat kohtuuhintaisesta täyssähköautosta – syksyn aikana on myyty jo yli 500 MG-täyssähköautoa

Jaa

Hedin Automotive aloitti MG-täyssähköautojen myynnin Suomessa heinäkuussa 2023. Laaja mallisto, houkutteleva hintapositio, erinomainen toimintamatka sekä kattava takuu on aktivoinut suomalaiset autokaupoille. Nyt Hedin Automotive on myynyt jo yli 500 MG-täyssähköautoa. Myydyin automalli on MG4, näppärän kokoinen täyssähköinen crossover.

Traficomin tilastojen mukaan Suomessa on ensirekisteröity vuoden kolmannella kvartaalilla 7 516 täyssähköautoa. Lisäksi Hedin Automotive on myynyt MG-täyssähköautoja heinäkuusta alkaen yli 500 kpl. Koska Hedin Automotive ei ole MG-autojen virallinen maahantuoja Suomessa, uudet ja ajamattomat autot on ensirekisteröity Ruotsiin ennen Suomen markkinalle tuomista. 

Suomalaisten kiinnostus uutta sähköautomerkkiä kohtaan on ylittänyt kaikki odotuksemme ja suoraan sanoen en ihan vastaava ole aikaisemmin kokenut, kertoo MG-autojen liiketoiminnasta vastaava, 20 vuotta autoalalla toiminut Jon Höckerstedt.

MG-täyssähköautojen Suomen lanseerauksen jälkeen kävijämäärät niin Hedin Automotiven verkkosivuilla kuin autoliikkeissä ovat olleet poikkeuksellisen korkeat. Höckerstedtin mukaan menestyksen taustalla on MG-autojen verraton hinta-laatusuhde.

MG:n hinnoittelu mahdollistaa sen, että tavalliselle kuluttajalle on ensimmäistä kertaa tarjolla sähköauto polttomoottoriauton hinnalla. Brändi on tunnettu ja suosittu, ja viimeistään koeajon yhteydessä ostaja vakuuttuu myös auton laadusta. Seitsemän vuoden tai 150 000 kilometrin takuu on ylivoimainen ja lisää varmuutta ostopäätöksen tekoon, hän sanoo.

Hedin Automotive on ottanut MG-täyssähköautojen täyden huolto- ja korjausvastuun koko verkostonsa laajuudella, ja henkilöstö kaikissa toimipisteissä koulutetaan jatkuvasti myymään ja huoltamaan niitä. MG-autojen merkkihuolto on tällä hetkellä saatavilla jo kahdeksalla paikkakunnalla pääkaupunkiseudulta Kuopioon.

Loppuvatko autot kesken, Jon Höckerstedt?

Eivät lopu. Meillä on edelleen Suomessa varastossa ja heti toimitusvalmiina useita MG-täyssähköautoja, ja jos ne loppuisivat, teemme kaikkemme sen eteen, että saisimme niitä lisää. Tervetuloa koeajamaan!

Suomessa myynnissä olevat automallit ja hinnat:

  • MG4 Standard, alk. 27 900 €
  • MG5 Comfort SR, alk. 29 900 €
  • MG ZS EV Comfort, alk. 34 900 €
  • MG Marvel R Luxury, alk. 42 900 €

Lue Hedin Automotiven 6.6.2023 julkaisema tiedote MG-täyssähköautojen myynnin aloittamisesta Suomessa.

Tutustu MG-mallistoon osoitteessa: www.hedinautomotive.fi/MG

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jon Höckerstedt
MG-projektijohtaja, Hedin Automotive Oy
Puh 050 523 5861
jon.hockerstedt@hedinautomotive.fi

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hedin Automotive Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye