Tekonivelsairaala Coxa

Valtakunnallinen tiedote fysioterapeuteille - tekonivelpotilaiden fysioterapiakontrollit

Jaa

Tiedote pyydetään välittämään terveyskeskusten fysioterapiayksiköihin.

Tekonivelsairaala Coxassa leikkausmäärät ovat kasvussa ja hoitoomme saapuu potilaita kaikkialta Suomesta. Jatkohoidon osalta on havaittu vaihtelevia käytäntöjä eri hyvinvointialueiden tarjoamissa palveluissa. Fysioterapiakontrollien ajanvarauskäytäntö vaihtelee paljon hyvinvointialueiden välillä, eikä Coxan fysioterapiassa ole mahdollista pysyä näiden suhteen ajan tasalla. Tästä johtuen Coxa ohjeistaa kaikkia potilaitaan yhteneväisellä tavalla fysioterapiakontrolleihin liittyen.

Coxan ohjeet tekonivelpotilaille

Coxan ohjeiden mukaan kaikki tekonivelpotilaat tarvitsevat fysioterapiakontrollin 4-6 viikon kuluttua leikkauksesta omassa terveyskeskuksessaan, työterveydessään tai yksityisen ammatinharjoittajan palveluna. Jatkossa (1.11.2023 alkaen) Coxa ohjaa kaikki potilaansa huolehtimaan fysioterapiakontrollin varaamisesta itse heti kotiuduttuaan. Potilaat saavat Coxasta mukaan epikriisin hoidostaan ja teksti on nähtävissä myös Omakanta-palvelussa.

Mikäli fysioterapeutti havaitsee potilaan kuntoutumisessa ajankohtaan nähden jotakin huolta herättävää, toivomme ottamaan yhteyttä Coxan asiakaspalveluun p. 03 311 715 tai asiakaspalvelu@coxa.fi

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tekonivelsairaala Coxa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye