Kiitä siivoojaa maanantaina 4.12.2023

Jaa

Puhtauspäivä on teemapäivä, jonka avulla kiinnitetään huomiota siivoojien tekemään työhön ja sen merkityksellisyyteen. Puhtauspäivänä kaikki kiittävät siivoojaa. 

Kiitä siivoojaa maanantaina 4.12.2023
Kiitä siivoojaa maanantaina 4.12.2023 Puhtausala ry

Puhtauspäivänä 4.12.2023 järjestettävä Kiitä siivoojaa -tempaus nostaa esiin puhtausalan ammattilaisten tekemän arvokkaan työn. Puhtausala ry. haastaa suomalaiset organisaatiot osallistumaan tempaukseen, eli kiittämään siivoojia maanantaina 4.12.2023. Puhtauspäivää vietetään tänä vuonna kaikissa Pohjoismaissa samaan aikaan. 

Siivouksen puute näkyy nopeasti

Puhtaanapidon parissa työskentelee Suomessa noin 100 000 ammattilaista. Heidän työnsä on usein näkymätöntä, mutta muuttuu nopeasti näkyväksi, jos he eivät työskentele. 

– Tarvitsemme osaavia puhtauden ammattilaisia, jotta suomalaisten on jatkossakin turvallista ja terveellistä matkustaa junissa, asioida kauppakeskuksissa, olla penkkiurheilijoita, harrastaa sisäliikuntaa tai mennä esimerkiksi sairaalaan, Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Sari Mattila toteaa.

Kiitoskortteja veloituksetta käytettäväksi

Puhtausala ry:n sivuille on koottu Kiitä siivoojaa -materiaalipaketti veloituksetta käytettäväksi. Mattila toivoo, että kynnys siivoojan kiittämiseksi olisi mahdollisimman matala:

– Tarjoamme tänä vuonna vapaasti käytettäväksi viestintämateriaaleja sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. Somessa kiitoksen voi jakaa aihetunnisteella #kiitäsiivoojaa, #puhtauspäivä ja #puhtausala. 

Puhtausalan vuoden teko valitaan Puhtauspäivänä

Kiitä siivoojaa -tempauksen lisäksi Puhtausala ry juhlistaa Puhtauspäivää kaikille avoimessa Puhtauspäivän livelähetyksessä 4.12.2023 klo 13–15.00! Lähetyksessä esitellään Puhtausalan vuoden teko 2023 -finalistit, julkaistaan voittaja sekä kuullaan mielenkiintoisia esityksiä puhtausalalta. 

Puhtausalan vuoden teko 2023 -voittajan valitsee tänä vuonna keittiöhygienian ammattilainen, koulutuspäällikkö Esa Koppelo Oulun seudun ammattiopistosta. 

Lisätietoja:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kiitä siivoojaa 4.12.2023
Kiitä siivoojaa 4.12.2023
Lataa
Sag hej till din stadare 2023
Sag hej till din stadare 2023
Lataa
Thank your Cleaner 2023
Thank your Cleaner 2023
Lataa
Kiitä siivoojaa Puhtauspäivänä
Kiitä siivoojaa Puhtauspäivänä
Lataa
Pohjoismaista Puhtauspäivää vietetään maanantaina 4.12.2023
Pohjoismaista Puhtauspäivää vietetään maanantaina 4.12.2023
Lataa

Linkit

Puhtausala ry.

Puhtausala ry. on puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö, joka auttaa puhtausalalla toimivia ihmisiä kehittymään ammatillisesti ja etenemään urallaan. Puhtausala ry. toimii puhtausalan puolueettomana etujärjestönä ja yhdistää puhtausalasta sekä sen kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Siivoussektori Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye