Expomark

KUTSU: Apuväline 2023 -tapahtuma 9.– 11.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Jaa

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.–11.11.2023 pidettävä Apuvälinetapahtuma muistuttaa, että esteettömät ja saavutettavat ratkaisut kuuluvat kaikille. Tapahtuman teemoina ovat mm. vaikuttavuus, arjen ratkaisut sekä uudet teknologiat. Tietoa ja uutuuksia on tarjolla ammattilaisille ja päättäjille sekä kaikenikäisille apuvälineiden käyttäjille. Tervetuloa!

Kuvassa testissä 2-paikkainen 3-pyöräinen erityispyörä
Apuväline-tapahtumassa pääsee kokeilemaan myös erityispyöriä Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminnan ohjauksessa. Kuva Apuväline 2022 -tapahtumasta. Kimmo Brandt

Poimintoja ohjelmasta:

Ohjelmalava torstaina 9.11.

  • 10:00 Keynote-puheenvuoro: Heidi Foxell
  • 11.00 Invalidiliiton toimitusjohtaja Janne Juvakka avaa Apuväline 2023 -tapahtuman.
    85-vuotisjuhlavuottaan viettävä Invalidiliitto jakaa Esteettömyyden edistäjä -palkinnon.
  • 11.50 THL:n kehittämispäällikkö Heli Valkeinen kertoo kuntoutuksen kehittämisestä hyvinvointialueilla.

Ohjelmalava perjantaina 10.11.

  • 12:20 Eläinavusteinen kuntoutus – koira osana terapiakuntoutusta. Eeva Kahilaniemi, toimintaterapeutti, Voimatassu
  • 11:20 Aistiyliherkkyys, autismin kirjo, teknologiset ratkaisut arkeen. Berner Medicalin asiantuntijat Aleksi Pukki ja Kalle Siltala
  • 14:00 Keynote-puheenvuoro: Leo-Pekka Tähti – Nollasta kohti menestystä


Ohjelmalava lauantaina 11.11.

  • 10.40 Kipu ja omahoito: Katja Pääkkönen, Suomen Kipu ry
  • 11.00 Miten apuvälineet tukevat erityislapsen arkea? Paneelikeskustelussa mm. nuori näkövammainen urheilija, erityislapsen vanhempi Veera Keso, lasten kanssa työskentelevä konsultoiva ohjaaja Henni Petäjistö valtakunnallisesta oppimis- ja ohjauskeskus Valterista ja Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminnan suunnittelija Ira Tiilikainen. Paneelikeskustelua luotsaa Mikko "Peltsi" Peltola.

Katso myös:

Apuväline 2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.–11.11.2023. Järjestäjinä ovat Expomark Oy ja Invalidiliitto yhteistyössä Näkövammaisten liiton, Sailab – MedTech Finland ry:n ja Suomen Paralympiakomitean kanssa. 

Messut avoinna:
torstai 9.11. klo 9–17 
perjantai 10.11. klo 9–17 
lauantai 11.11. klo 10–16

Torstai 9.11. on suunnattu alan ammattilaisille, sisäänpääsy veloituksetta rekisteröitymällä kävijäksi netissä. Opiskelijat toivotamme tervetulleiksi perjantaina. Yleisöliput ennakkoon 10 € (ovelta 12 €). Avustajat ja alle 15 v. lapset vanhempiensa seurassa veloituksetta.

apuvaline.expomark.fi | #apuvälinemessut #apuväline2023

Akkreditoidu median edustajana ennakkoon >>>
Löydät aiemmat tapahtumatiedotteet
täältä >>>

Kuvia edellisestä tapahtumasta vapaasti median käyttöön >>>

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvassa testissä 2-paikkainen 3-pyöräinen erityispyörä
Apuväline-tapahtumassa pääsee kokeilemaan myös erityispyöriä Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminnan ohjauksessa. Kuva Apuväline 2022 -tapahtumasta.
Lataa

Linkit

Expomark Oy - messutapahtumien näkemyksellinen toteuttaja

Expomark järjestää eri alojen ammattitapahtumia tuoden yhteen alan osaajat, tiedon ja ratkaisut. Aidoissa kohtaamisissa osaajat verkostoituvat, inspiroituvat, tekevät bisnestä ja kehittävät alaa. Tulevaisuutta voi rakentaa vain yhdessä. Expomark kuuluu Suomen Messut -konserniin. 7 hengen tiimin kotipaikka on Jyväskylässä. expomark.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Expomark

Kansainväliset Erämessut siirtymässä Suomen Messut Oyj:n järjestämisvastuulle16.11.2023 13:01:00 EET | Tiedote

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy (RTOY) ja Suomen Messut Oyj ovat sopimassa Kansainvälisten Erämessujen siirtymisestä Suomen Messujen järjestämisvastuulle. Erämessut järjestetään jatkossakin Riihimäellä mutta käytännön järjestelyistä vastaa Suomen Messujen tytäryhtiö Expomark Oy. Siirtyminen tukee tapahtuman kehittämistä ja kansainvälistymistä. Siirtymän on määrä tapahtua kesällä 2024 järjestettävien Erämessujen jälkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye