Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Lääkäriliiton politiikan toimialan johtajaksi Jukka Mattila

Jaa

Lääkäriliiton hallitus on valinnut liiton politiikan toimialan johtajaksi LL Jukka Mattilan. Mattila aloittaa liiton palveluksessa 7.12.2023 ja seuraa tehtävässä Heikki Pärnästä, joka siirtyy Savonlinnaan viettämään ansaittuja eläkepäiviä ensi vuoden alkupuolella.

Mattilan kokemus suomalaisen terveydenhuollon kentästä on poikkeuksellisen laaja: Hän toimii tällä hetkellä Lapin hyvinvointialueen somaattisen erikoissairaanhoidon johtajana, ja on työskennellyt sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon johtotehtävissä, kuten myös sosiaali- ja terveysministeriössä. 

”Olen saanut työskennellä suomalaisen terveydenhuollon asiantuntija- ja johtotehtävissä ympäri maata useamman vuosikymmenen ajan. On suuri kunnia päästä antamaan oma kokemukseni liiton käyttöön ja vaikuttamaan näin lääkärien mahdollisuuksiin tehdä työnsä mahdollisimman hyvin”, kertoo Mattila.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suomen Lääkäriliitto on ammattijärjestö, johon kuuluu noin 93 % Suomessa toimivista lääkäreistä. Lääkärit yhdessä potilaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye